2008.11.23. 13:36 – lánggitár

Fuck Off And Die Budapest - Backyard Babies a Hajón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ez lesz a harmadik alkalom, hogy a svéd Backyard Babies hazánkba látogat, úgy látszik tetszünk nekik. Legutoljára Szegeden a SZIN-en léptek fel a nyár végén, és ott is fergeteges bulit csaptak, csakúgy, mint néhány évvel ezelőtt a Millenárison. Most jelent meg amúgy Dregenék legújabb, saját magukról elnevezett albuma, ami nagy odamondással indul (Fuck Off And Die, ez a klipszám is itt alább) a régi idők emlékére, aztán átmegy az utóbbi lemezeken tapasztalt, jóval fülbemászóbb, rádióbarátabb vonalra.

Ettől viszont nem vesztettek semmit a hitelükből az északi rock&rollerek, egyszerűen megtanultak jó popszámokat írni, élőben meg a többek által hiányolt karcosság is visszajön, még az újabb keletű nótáknál is. Igazi az lenne amúgy, ha az utolsó turnéját bonyolító régi harcostárs, a Hellacopters is eljönne, de sajnos ez már soha nem jön össze (bár ugye soha ne mond, hogy soha, csak, hogy egy közhellyel éljünk). Backyard Babies koncertre viszont reméljük még sokáig tudunk menni. Legalábbis nem úgy tűnik, mintha befásultak volna, és erről a hajón szépen meg is győződhetünk.

Előzenekaruk a Joystix lesz, akik magyarok, de ha belefüleltek a MySpace-es dalokba, erre nem feltétlenül jöttök rá. Színvonalas rock & roll, ami a Ramones-tól indul, és a mai modern megfelelőinél áll meg. Olyan bandákban fordultak meg régen a tagok, mint a Slang, vagy a Sonic Dollz, ráadásul Franciaországban, és a Benelux-államokban kifejezetten szeretik őket, a kiadójuk meg amerikai. Tehát valamit csak tudnak, ami még nem jutott el a honfitársaikhoz, szóval érdemes korábban érkezni miattuk, hátha most összejön!

A BPRNR-BOOKING BEMUTATJA

2008. NOVEMBER 24., BUDAPEST @ A38

BACKYARD BABIES (SWE)
Joystix (HUN)

Kezdés: 20.00
Belépő: 3.800 Ft (elővétel) / 4.200 Ft (helyszín)
Jegyelővétel: A38, Ticketportal.hu, Speed Westend, Underground Store, Rockstar Westend


rock program backyard babies joystix



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása