2008.12.03. 09:20 – sixx

UPDATE: Elmarad a Vince Neil-koncert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hivatalos sajtóközlemény legalul olvasható.

A Blabbermouth.com értesülései szerint Vince Neil menedzsmentje bedobta a törülközőt, és a hírhedt pinabubus csak nem jön át Európába 2008-ban. A Mötley Crüe egykoron szexbálványként tisztelt énekese (megvolt neki Pamela Anderson is, helló!) két Slaugher-tag és a magyar Zoltan Chaney dobos társaságában haknizta volna végig az öreg kontinenst "100% Mötley Crüe" fedőnevű programjával, de állítólag egy nappal a turné kezdete előtt bedőlt a dolog, mert Neil menedzsmentje nem tudott megegyezni három spanyol buli szervezőjével, és ez kihatott a teljes turnéprogramra.

Nálunk december 11-én koncertezett volna a szőke énekes és haknizenekara.

Mi kíváncsiak voltunk rá, de Vince Neil nem kíváncsi Európára

 

-Kedd éjszaka kaptuk a hírt, miszerint Vince Neil és menedzsmenjte lemondta az egész Európai turnét - nyilatkozta a magyar szervező. -Mivel a spanyolországi koncertek elmaradtak, (állítólag fellépési díj kifizetésének elmaradása miatt) Vince-ék úgy döntöttek, hogy kimarad egész Európa. Tudtuk, hogy nem könnyű eset, de azt senki nem gondolta volna, hogy valóban nem száll fel a várakozó repülőre és lemondja az egész, 13 állomásos európai turnét. Az előzenekar, a svéd Fatal Smile úton Spanyolországba kapta meg az értesítést, nekik addig elfelejtettek szólni.


-Borzasztóan sajnáljuk, hiszen nem csak több hónapos munkánk veszett kárba - nem beszélve az anyagiakról - hanem a régen várt élmény is kimarad, hiszen 11-én Vince Neil nem hajlandó fellépni Magyarországon sem.

 

A jegyek természetesen visszaválthatóak a vásárlás helyszínén 30 napon belül!


rock metál program buli vince neil lemondás hajmetál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása