2009.01.22. 12:06 – ziggy_pop

Sonic Youth – új lemez és európai koncertek idén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Daydream Nation, Dirty, Goo, Sister, Washing Machine – alaplemezek, amelyek sok „függetlenzene-rajongó" életét megváltoztatták. Nyilván közhely, de a Sonic Youth nélkül sok mai rockzenekar nem szólna úgy, ahogy. Idén új nagylemezük jelenik meg, melynek pikantériáját az adja, hogy már nem nagykiadónál (Universal), hanem újra egy független kis cégnél (Matador) jön majd ki a cucc. Alig várjuk, de van ennél egy még jobb hír.

Kim Gordon és Thurston Moore zenekara áprilisban Ausztriában játszik a Donau fesztiválon, igen közel hozzánk (a helyszín a Bécshez közel fekvő Krems), szóval minden Sonic Youth-rajongónak kötelező szabaddá tenni magát aznap, és kijutni a rendezvényre, már csak azért is, mert a Sonic Youth mellett fellép az Antony and the Johnsons, a Stereolab, a Spiritualized és a Butthole Surfers.


rock hír sonic youth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása