2009.01.26. 13:00 – Dankó Gábor

Megint az a sátáni rockzene

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ismét egy rockzenei tartalmú könyv, amit a keresztények kapásból támadni fognak. Egy könyv, amit egyenesen a Sátán Egyházának tagja írt. Nevezetesen Joel Gausten, aki a „warlock” fokozatot érte el az említett „hitközösségben”. Nem mellékesen a Misftis promotereként kezdte a zenei pályafutását 1995-ben, de sok más mellett dobolt az Electric Frankensteinben, vagy az Undeadben, ráadásul emellé elismert zenei újságíró is a mai napig, például a Revolverben is publikál rendszeresen. Olyan könyvei jelentek eddig meg, mint a Tales of Horror: The History of The Misfits & The Undead, a Prong: The Early Years, a Pandemonium: Inside Killing Joke, vagy a The Sabbath Interviews.

A most kijött Words From The Third Side: Essays on Sex, Satan & Success című könyvében a Sátán Egyházának tagjaként megélt történeteit írja le, és ezzel összefüggésben mesél sztorikat többek között a Ministry, a Nine Inch Nails, a Black Sabbath, a Christian Death, és a Misfits tagjairól is. Szó van még az írásban a Playboy-palotában megesett partikról, Los Angeles-i bandaháborúkról, vagy az emberi szexualitás legsötétebb bugyrainak felfedezéséről. Gausten meghívja az olvasót saját kis világába, és felfed jó pár szürreális és emlékezetes élményt, amik meghatározzák az ő sátáni életét.

Reméljük a könyv van olyan szórakoztató, mint a Corrado Balducci bíboros által írt Sátánizmus és rockzene, bár ezt legyőzni igencsak lehetetlen feladatnak tűnik, annyira príma alkotás a Monsignor műve (meg ugye nem tudjuk, a fentinek lesz-e magyar kiadása, de erősen kétséges). Itt az utóbbi olvasmány fülszövege: „Kik a sátánimádók? Hányan vannak? Kik az irányító személyek? Milyen fogásokkal élnek? Hol folynak a szertartások? Kik az áldozatok: állatok vagy emberek? Lehet-e a rockzene szertartási kellék? Mi is a New Age? Mindezekre és még sok más kérdésre olvasható válasz Mons. Corrado Balducci vatikáni szakértő, napjaink egyik legkiválóbb demonológusa tollából.”


rock metál bulvár hír sátán



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása