2009.01.30. 10:00 – lánggitár

Noel Gallagher vs. lézeres kobold

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az Oasis gitárosa nemrég a Guitar Hero nevű játékot kommentálva kijelentette: „A gitározás kurvára nem egy videójáték.”. Mindezt a Total Guitar magazinnak mondta, de hozzátette, hogy ez a műanyaggitár-nyomogatós játék még így is sokkal jobb, mint a szokásos témák: „Ez jobb annál, mint amikor két kobold lézersugárral próbál seggbedugni egy szamarat. Mikor gyerekekkel találkozom, mindig mondom nekik, hogy a gitározás kurvára nem egy videójáték. Ott nincsenek leküzdésre váró szintek, nem leszel soha a mestere, és nem is tudod kijátszani."

A Music Radarnak meg ezt nyilatkozta: „Ha azzal, hogy egy kis műanyag gitárt teszünk a gyerekek kezébe, lángra lobbantjuk a képzeletüket, az nagyon jó dolog. Inkább ezt a videójátékot nyomják a kölykök, mint hogy szamurájkarddal csapkodják le egymás fejét miközben seggbedugja őket egy kobold lézerrel.” – ismételte el poénját kicsit egyszerűsítve az Oasis-gitáros.


indie pop rock bulvár oasis noel gallagher



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása