2009.04.04. 08:00 – mista

Nem lesz Thievery Corporation a Balaton Soundon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lemondta nyárra tervezett teljes európai turnéját a washingtoni Thievery Corporation, így a kilencvenes évek meghatározó downtempo-csapata nem lép színpadra a Balaton Soundon sem, holott kiemelt húzónévként szerepeltek volna a fesztivál programjában. A zenekar kiadott közleményében korábban "előre nem látható" okokkal magyarázza az elmaradó európai körutat, valamint arról ír, hogy bízik benne, egy későbbi időpontban pótolni tudja az elmaradt fellépéseket és a csalódott rajongókat.

Arról még nincs hír, hogy a szervezők kivel pótolnák a Thievery Corporation hiányát a programban, így egyelőre a továbbiakban a korábban már ismert nevek maradnak a fesztivál húzónevei. Lesz Moby, Underworld, Kraftwerk, Röyksopp, Erick Morillo, Carl Cox, Richie Hawtin és David Guetta, meg persze még sokan mások.

A fesztivál szervezői az eddig megváltott jegyeket nem váltják vissza, a műsorváltozás jogát fenntartják.


videó hír elektronikus downtempo thievery corporation balaton sound 2009



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása