2009.04.22. 16:20 – sixx

Tommy Lee, a zenebohóc

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tommy T-Bone Lee a Mötley Crüe azon tagja, akiről még az is hallott, aki nem tudja megkülönböztetni a glam-metált a grindcore-tól, hiszen alaposan megkúrta Pamela Andersont, és erről még videófelvétel sem átalott készíteni. Ez az igazi rakenroll, mondhatnánk, de hálistennek a görög származású, magát örökifjúnak képzelő Lee nem csak erről és elvetélt valóságshow-járól (Tommy Lee Goes to College) ismeretes, hanem látványos dobjátékáról is, erről itt ni:

 

Dobos haverjaim szerint Lee nem a világ legjobb és legpontosabb dobosa (eleve, az ilyen listák felállításánál nagyobb faszságot hirtelen elképzelni sem tudok), de az egyik leglátványosabb, az tuti. Nem üt elvetemült ritmusokat, nem akar kilencnyolcadokat ütni, mint Portnoy, ő játszani szeret, de azt nagyon. Az eddig megjelent Mötley-könyvekben és a Tommyland című autobiográfiájában is többször olvasható, hogy az egész zenálés dolgot úgy fogja fel, mint egy kibaszottul szórakotztató tevékenységet, amivel ki kell szolgálni a közönséget, ezért talál ki eszementebbnél elvetemültebb külsőségeket a dobszólóihoz, melyekről férfiasan bevallhatjuk hogy a forgó vagy közönség fölé kikúszó cájg nélkül unalomba fulladnának. Ettől még természetesen az egyik legfaszább csávó, és az egyik legrakenrollosabb arc, aki júniusban a környékünkön jár. Az ugrás után az életműből válogatunk, szubjektíve.

 

 


zene rock glam mötley crüe dob



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása