2009.04.29. 12:46 – lánggitár

Faith No More és Manic Street Preachers a Szigeten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lehetett sejteni, de most már biztos, hogy a Faith No More 1997 után idén ismét a Sziget vendége lesz, úgyhogy akik eddig is önfeledten örültek az újjáalakulásuknak, most már akár táncot is járhatnak miatta. Aztán a világ egyik legnépszerűbb alter rock zenekara, a többszörös BRIT zenei díjas Manic Street Preachers is fellép a nagyszínpadon, ahogy honfitársaik, az Editors is tiszteletét teszi nálunk. Szintén jön a szintén brit Maximo Park, és, hogy ne legyen vége a szigetország inváziójának, fellép még az IAMX, és a The Subway. Időközben pedig bekerült a programok közé a Primal Scream is, aminek valószínűleg szintén örülnek néhányan.

Végre vannak keményebb csapatok is a fellépők között a metálosok örömére (bár ez sem igazán nekik szól), ugyanis jön a norvég viccrockandroll Turbonegro, a még viccesebb GWAR, illetve az érfelvágós Life Of Agony.

Lesz még a trip-hop legenda Tricky, a barcelonai Muchachito Bombo Infierno, a Bamakóból induló, de ma már Párizsban székelő Amadou és Mariam házaspár, de Khaled, és Zamballarana is fellép a világzenei színpadon, ahogy az N&SK is, akik állítólag simán felveszik a versenyt a Leningraddal a bulizásban.

Az electrósoknak meg ott lesz Eric Prydz, Paul Oakenfold, és Pete Tong. Utóbbi legutóbb tavaly kápráztatta el a magyar közönséget a budapesti metróban tartott exkluzív partijával.


sziget hír faith no more fesztivál 2009



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása