2009.05.05. 15:03 – lánggitár

2ManyBloggas3 @ Merlin, Május 8.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem mindennapi eseménynek ad otthont péntek éjjel a Merlin. Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a webkettős popkult karácsonya-húsvétja-hanukája, a 2ManyBloggas budapesti rendezvénye, ahol koncepciószerűen a (földrajzilag) magyar zenei, trend, és popkult blogok szerkesztői és olvasói gyűlnek össze egy közös nagy multimédiás bulin, amit a sok közerműködő tesz színessé, zene és vizuál terén egyaránt. Házigazda a magyar Kunk szervezőpáros és blogtulaj, és természetesen a szcéna nagy öregjének titulálható Kollektiva. Most először kiveszi a részét a Lángoló Gitárok is a mókából.

Zeneileg gyakorlatilag kihívásnak ígérkezik az is, hogy kövesd az eseményeket. Amíg nagyteremben a "nagyok" keverik a zenét (Kollektiva DJ-k, Kunk, Datascent, Gumipop, de itt lesz hazai vonatkozásban a Club Venszdéj tulaj Eron is), tehát egymás szavába vág majd a legjobb okos electro, indie és rave zenék sokasága, az előtérben szintén a bloggerek kezében lesz az irányítás, hosszab-rövidebb szettek erejéig, ez esetben még csak feltételezésekbe sem bocsátkoznánk a felbukkanó stílusokat illetően.

Mindeközben a Merlin falaira a bloggerek által beküldött képek vetülnek, előre elkészített videóikból pedig a vj élőben mixeli a vizuált, és a bulin körbejár egy iPhone, amellyel bárki élőben blogolhat az esemény Twitter-oldalára.

Belépő: 800 Ft

Résztvevők:

http://www.mykunk.com
http://www.kollektiva.hu
http://www.bpfashion.hu
http://www.dailybest.hu
http://www.gumipop.hu
http://mashkulture.net
http://kultplay.hu
http://langologitarok.blog.hu
http://mindennapibetevo.freeblog.hu
http://ourstyle.freeblog.hu
http://www.pto.hu
http://www.the-popfilter.com
http://sofakingfasinating.blogspot.com/


program club ektiv kollektiva venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása