2009.06.18. 17:25 – sixx

A Nap Szara

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve néhány jellegzetes magyar sajátosság illetve fekély vagy kelés a testen, úgymint vén hülyék a tűz közelében, tehetségtelen nímandok a mikrofon előtt, az ún, "nyugat" nyúlása 2009-ben, és így tovább. Egy kollégánk találó megjegyzése szerint mi vagyunk a rock Szomáliája. Videó az ugrás után, ki ne hagyják!

SZERZOK.HU - A NAP DALA (The Song of the Day)

Ezt a dalt a magyar zene népszerűsítése érdekében a Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesülete (www.szerzok.hu) a 2009.szeptember 13-án tartandó Magyar Dal Napja eseményre készítette a magyar zenei szakma aktív részvételével, a Pannónia Stúdió (www.pannoniastudio.com) és a DunaTV támogatásával. - This song is made by a hungarian association (www.szerzok.org) with the activity of hungarian music business and sponsored by Pannonia Studio (www.pannoniastudio.com) and DunaTV (hungarian satellite TV, www.dunatv.hu) for popularizing hungarian music and for the event on 13th september 2009, The Day of Hungarian Song. közreműködők/composers,musicians,singers : Csont István, Temesi Berci, Tóth Vera, Tóth Gabi, Szikora Róbert, Pély Barna, Szekeres Adrien, Koós Réka, Éliás Jr., Kefir, Dopeman, Kicsi Dope, Bródy János, Jamie Winchester, Benkő László, Papp Szabolcs, Bencsik Tamara, Balanyi Szilárd, Dred és Doris, Dandó Zoltán, Kisvári Ferenc, Borlai Gergő, Szűcs Norbert, Krisz Rudi, Bolyki Balázs, Szabó András, Szabó Ágnes, Farkas Zsófi, Major Eszter, Lányi Lala, Gátos Iván, Gátos Bálint, Egry Levente, Kardos Norbert, Sub Bass Monster, Bársony Bálint, Ferenczi György, Mező Misi, Mits Gergő, Oláh Szabolcs, Lecsó (PUF), Kardos-Horváth János, Hamza Zoltán, Som Krisztián, Czutor Zoltán, Nádorfi Krisztina


magyar siralmas



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása