2009.09.10. 08:12 – Dankó Gábor

Visszatért a Body Count

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Talán vannak, akik még emlékeznek a kilencvenes évek elején induló Body Countra, ami a közmegegyezés szerint gettómetált játszott. Tehette is, hiszen a zenekart csak feketék alkották, ráadásul a vezérük az az Ice T volt, aki közismerten egy O.G. Sőt, az alapító basszusgitáros Moosemant, egy úgynevezett drive-by shootingban lőtték le 2001-ben (autóból, menet közben tüzelve, tipikus gettóleszámolás). Mellesleg másik két eredeti tag (Beatmaster V dobos és D-Roc gitáros) is meghalt közülük, de ők betegségben, így Ice T-n kívül már csak a gitáros Ernie C él az alapítók közül, akik legutóbb 2006-ban adtak életjelet magukról, mint Body Count. Na ők tértek vissza múlt vasárnap, persze nem duóban, hanem kiegészülve élő tagokkal.

A Vans Warped 15 éves fennálását ünneplő partin léptek fel, de csak húsz percet játszottak, amibe egy Slayer-feldolgozás, rengeteg duma és a Cop Killer című (lentebb látható) betiltott slágerük fért csak bele. Az este egyébként még többek között fellépett a NoFX, Katy Perry, a Rise Against, a Bad Religion, vagy a a Pennywise is. Utóbbinak ugye nincs énekese és Téglás Zoltán sem ért még oda helyettesíteni, ezért egy nagy all star jammelésbe fulladt az egész, az este szinte minden fellépőjének segítségével. Az esemény felvették, és Amerikában mozikban is bemutatják, de a neten majd mi is biztos látunk ezt-azt.


metál hír rap gettó body count vans warped



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása