2009.10.15. 15:38 – lánggitár

Nyerj egy Sony W595-ös telefont a Lángoló Gitárok és a Sony Ericsson PlayNow™ plus közös játékán!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Sony Ericsson 2009. október 14-étől egyedülálló szolgáltatást vezetett be Magyarországon, melynek segítségével az előfizetők megfelelő készülékkel több millió zeneszám közül válogathatva tölthetnek le korlátlan számban dalokat telefonjukra. A szolgáltatás Magyarországon bármikor elérhető, vagyis néhány gombnyomással letölthetők a mobilra a legfrissebb slágerek, vagy akár komplett albumok is. A PlayNow™ plus a T-Mobile hálózatán belül a Sony Ericsson W995, W705 és W595 mobilokkal érhető el új előfizetéssel. A vásárlók 14 napig ingyenesen élvezhetik a korlátlan zene birodalmát.

A szolgáltatás mindössze bruttó 2400 forintos havidíjért vehető igénybe, amelyhez nem kapcsolódik további adatforgalmi díj, vagyis egy hónapon belül az ügyfél csak a havidíjat fizeti és korlátlan mennyiségben tölthet le mobiljára zeneszámokat.

A letöltéshez kapcsolódó adatforgalmat a T-Mobile díjmentesen biztosítja, vagyis az adatforgalomért nem számol fel külön díjat. A PlayNow™ plust az előfizetést és a Dominó kártyát választók is két hétig ingyen vehetik igénybe a kéthetes próbaidő után pedig az ügyfelek eldönthetik, hogy előfizetnek-e a szolgáltatásra. A PlayNow™ plus csomagot választók valamennyi készüléken a legfrissebb slágerlisták alapján összeválogatott 1000 dalt előre feltöltve kapnak kézhez, így bekapcsolás után máris válogathatnak a legjobb zenék közül. 

A játékban három héten keresztül minden szerdán egy-egy kérdést teszünk fel a szolgáltatással kapcsolatban. A helyesen válaszolók között egy Sony W595-ös telefont sorsolunk ki.

Az első kérdés:

Hány zeneszám közül válogathatsz a PlayNow™ plus-ban?
1.    100 000
2.    500 000
3.    több millió

A megfejtéseket az info@planetz.hu e-mail címre várjuk.


játék sony ericsson



süti beállítások módosítása