2009.10.29. 14:27 – lánggitár

Szerb kalandok a PASO-val

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Folytatódik a múlt héten megkezdett Pannonia Allstars Ska Orchestra-sorozatunk, amiben a zenekar legutóbbi DVD-jén található turnéfilmet adjuk le itt a Lángoló Gitárokon négy részben, valamint az egész betetőzéseként legalább egy új PASO-dalt is bemutatunk majd az utolsó epizóddal együtt. Múltkor interjút is csatoltunk a videóhoz, most az nincs, de azért információként elmondjuk, hogy a zenekar október 30-án, tehát most pénteken ad majd az A38-on egy nagyszabású koncertet, ahol a vendég a PASO billentyűsének másik csapata, a tömény funkot játszó Soultramps lesz. A koncertek előtt, után és között a PASO Soundsystem és a Sound Sistaz selectorai válogatják majd a zenét, valamint lesz egy kis zenei felelgetés is a zenekar dobosa, azaz Lipi Brown és Thomas Magnum (aka Benkő Dávid billentyűs) között, ahol a reggae csap össze a funkkal.

Az est különlegessége még, hogy ruhagyűjtést rendez a zenekar: "Hidegebbre fordul az idő, ezért arra kérünk benneteket, hogyha van olyan felesleges ruhadarabotok, takarótok, amit odaadnátok az utcán élőknek, hozzátok el a koncertre! Az összegyűjtött ruhák a Menhely Alapítványhoz, a Fedél Nélkül újság kiadójához kerülnek, ők gondoskodnak róla, hogy a megfelelő helyre jussanak az adományok. Hogy egy kicsit motiváljunk benneteket, azt is felajánljuk, hogy aki minimum 3 ruhadarabot hoz, az szuvenírt kap, illetve ha bármit vásárolna a PASO shop-ból, kedvezményben részesül."

Most tehát nézzük a következő részt (az egyszerűség kedvéért beillesztjük ide az eddigi összes epizódot, hátha valaki nem akarja az elsőt visszakeresni):


ska program exkluzív paso paso turnéfilm



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása