2009.11.19. 08:07 – lánggitár

Újra Berger Dalma a Realistic Crew-ban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A nyáron megjelent és ingyenesen letölthető Realistic Crew-lemez felvételei után Berger Dalma kikerült a triphop zenekarból. Azóta eltelt jó pár hónap, ami alatt Judy Jay énekelt Berger helyén, most viszont ismét az a felállás, ami a lemezfelvételnél is volt, tehát Berger Dalma visszatért. Már ebben a formában lépnek fel ma este az A38-on a lengyel Miloopa társaságában, majd szintén ugyanitt adnak koncertet december 12-én a Beat Dis-szel (és nem az Akkezdet Phiaival, ahogy az nagyon sok helyen tévesen megjelent) és az Esti Kornéllal, a koncertek után pedig Realistic Crew DJ Set is lesz. Mellesleg ez lesz a harmadik fordulója a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutatónak, úgyhogy az esti buli előtt még lesz tíz egymással megmérkőző csapat is délután kettőtől. Alább Kalotás Csaba és Vranik Krisztián válaszolt rendkívül tömören, a rendkívül tömör énekesnőcserebere-firtató kérdéseinkre:

Annak idején Berger Dalma miért szállt ki?
Kalotás Csaba: Mert sörözött a színpadon.
Vranik Krisztián: Tévhit, hogy ő szállt ki, nem voltunk elégedettek a hozzáállásával és távozásra szólítottuk fel. Azóta sok minden változott.

Most Judie Jay miért szállt ki?
Kalotás Csaba: Ezt tőle.
Vranik Krisztián: Nem lenne politikailag korrekt a nevében erről nyilatkozni, kérdezzétek meg őt, de szerintem ez már nem téma. Tudvalevő, hogy nem csak az tőlünk, hanem minden zenekarából kiszállt.

Hogyhogy Berger Dalma ment vissza?
Kalotás Csaba: Mert szeretjük egymást.
Vranik Krisztián: Sok minden történt ezen a nyáron és úgy alakultak a dolgok, hogy megpróbáljuk újra. Dalma a Judie-ügytől függetlenül hívott fel, hogy szeretne visszajönni.

Mennyire tervezitek tartósra ezt az állapotot?
Kalotás Csaba: 50-60 év. Utána szólólemez.
Vranik Krisztián: Végleg, ha minden jól alakul.


hír program triphop realistic crew



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása