2009.11.19. 08:07 – lánggitár

Újra Berger Dalma a Realistic Crew-ban

A nyáron megjelent és ingyenesen letölthető Realistic Crew-lemez felvételei után Berger Dalma kikerült a triphop zenekarból. Azóta eltelt jó pár hónap, ami alatt Judy Jay énekelt Berger helyén, most viszont ismét az a felállás, ami a lemezfelvételnél is volt, tehát Berger Dalma visszatért. Már ebben a formában lépnek fel ma este az A38-on a lengyel Miloopa társaságában, majd szintén ugyanitt adnak koncertet december 12-én a Beat Dis-szel (és nem az Akkezdet Phiaival, ahogy az nagyon sok helyen tévesen megjelent) és az Esti Kornéllal, a koncertek után pedig Realistic Crew DJ Set is lesz. Mellesleg ez lesz a harmadik fordulója a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutatónak, úgyhogy az esti buli előtt még lesz tíz egymással megmérkőző csapat is délután kettőtől. Alább Kalotás Csaba és Vranik Krisztián válaszolt rendkívül tömören, a rendkívül tömör énekesnőcserebere-firtató kérdéseinkre:

Annak idején Berger Dalma miért szállt ki?
Kalotás Csaba: Mert sörözött a színpadon.
Vranik Krisztián: Tévhit, hogy ő szállt ki, nem voltunk elégedettek a hozzáállásával és távozásra szólítottuk fel. Azóta sok minden változott.

Most Judie Jay miért szállt ki?
Kalotás Csaba: Ezt tőle.
Vranik Krisztián: Nem lenne politikailag korrekt a nevében erről nyilatkozni, kérdezzétek meg őt, de szerintem ez már nem téma. Tudvalevő, hogy nem csak az tőlünk, hanem minden zenekarából kiszállt.

Hogyhogy Berger Dalma ment vissza?
Kalotás Csaba: Mert szeretjük egymást.
Vranik Krisztián: Sok minden történt ezen a nyáron és úgy alakultak a dolgok, hogy megpróbáljuk újra. Dalma a Judie-ügytől függetlenül hívott fel, hogy szeretne visszajönni.

Mennyire tervezitek tartósra ezt az állapotot?
Kalotás Csaba: 50-60 év. Utána szólólemez.
Vranik Krisztián: Végleg, ha minden jól alakul.


hír program triphop realistic crewKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

nagyM · http://nagym.blog.hu 2009.11.20. 11:11:39

' (és nem az Akkezdet Phiaival, ahogy az nagyon sok helyen tévesen megjelent)'

vagy esetleg mégiscsak az Akkezdettel, mint ahogy az sok helyen megjelent?

Dankó Gábor 2009.11.20. 11:35:38

@nagyM: Akkor te biza többet tudsz, mint a szervezők!

De most akkor itt is a kommentekben: nem, nem lép fel azon a napon az Akkezdet Phiai az A38-on, akárhány helyen megjelent is ez a neten. Azon a napon a fellépési sorrend: Esti Kornél, Beat Dis, Realistic Crew. Azt nem tudom, hogy a RC hoz-e magával vendéget, és hogy az az Akkezdet Phiai lesz-e, de külön koncertet nem ad az AP, az biztos.

nagyM · http://nagym.blog.hu 2009.11.20. 11:44:03

Vendég lesz az Akkezdet, az RC nyomja a zenét Saiid és Újonc pedig szövegel.

Lesznek olyan új számok is, amik a köv. Akkezdet lemezen lesznek rajta és Krizsóék készítették a zenéjét.

Csak az RC myspace oldalán van kint.