2009.12.24. 08:37 – lánggitár

Misfits a Danzig előtt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

December 26-án a horrorpunk-rajongók igazi karácsonyi ajándékot kapnak New Jerseyben, ugyanis több évtized után ismét egy színpadon áll majd Glenn Danzig és a Misfits. Az öröm azonban nem teljes, sőt, igazi kavarás van mögötte, ugyanis Danzig sajnos nem fog énekelni a zenekarban, ráadásul a Misfits felállása sem lesz egyenlő azzal, amelyik mostanában hivatalosan is ezen a néven fut.

A zenekar frontembere az a Michale Graves lesz, aki az American Psycho lemezen is énekelt, gitáron Doyle Wolfgang Von Frankenstein játszik majd, dobon pedig Dr. Chud, így az előbb említett 1997-es korongon szereplő zenészek háromnegyede együtt zenél a színpadon. Mivel Jerry Only basszusgitáros a másik Misfits frontembere jelenleg, így őt Argyle Goolsby pótolja majd.

Az énekes kivételével ez az összeállítás (plusz Doyle felesége) a Gorgeous Frankenstein nevű zenekart is takarja, akik szintén fellépnek ezen az estén, ráadásul legutóbbi lemezüket pont Glenn Danzig adta ki Evilive nevű kiadóján keresztül.

Az izgalmak fokozása érdekében még a Seventh Void is az este résztvevője lesz, amiben pár Danzig-tag, illetve egy Steve Zing nevű gitáros játszik. Utóbbi úriember korábban a Samhainben tette ugyanezt, ami szintén Glenn Danzig zenekara volt a nyolcvanas években, tehát elmondhatjuk, hogy az énekes-dalszerző végre némileg visszanéz a múltba, ami elől eddig teljesen elzárkózott és ez talán bizakodásra adhat okot egy esetleges Misfits-újjáalakulást illetően.


punk misfits hír danzig samhain



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása