2009.12.27. 14:00 – -dj-

A hét dala (Bloodiest - I Am a Villain)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Bloodiest egy magyar undegroundból verbuvált "szupergrup", de ez, a zenekarok valódi földalattiságát nézve hülye szó ide. Van itt zenész a Superbuttból, a MWS-ből, és a Cadaveresből, de láthatóan nem ez a lényeg benne, hanem a szórakozás. Most készítik az első felvételeket, és már az álnévhasználat is utal rá, hogy többek között milyen lesz. Hasonlítani fog a Brujeriára, és a Napalm Death-re, főképpen, hogy hat szám lesz tizenöt percben. Egy dalt szemügyre is veszünk.

Egyrészt baromi feszes a cucc, másrészt baromi fogós. A dallamos ének nem a nálunk egyébként szerzőként dolgozó Both Andrásnak köszönhető, hanem a Cadaveres jelenlegi énekesének, Bölcsföldi Zoltánnak, és a dallamos betéttől minimális Slipknot is belecsúszik a zenébe. A felvételek előtt csatlakozott a társasághoz a hírhedten black/death mániás Superbutt-gitáros Kovács Attila, így azt hiszem közel teljes a kép, hogy milyen is a zene.

Hallhatóan nem veszik komolyan a dolgot, de mégis olyan dög árad a felvételből, ami ritka Magyarországon. Nem akarok egy számból messzemenő következtetéseket levonni, de nekem ez az irány jobban bejön, mint a Cadaveresé. Majd meglátjuk, milyen lesz a többi dal.


mws superbutt cadaveres bloodiest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása