2010.02.10. 08:08 – -dj-

A Pain Of Salvation énekese mezítláb a svéd tévében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pár interjú alapján tudni lehetett, hogy a Pain of Salvation fel fog lépni a svéd televízió Melodifestivalen című műsorában, ami Svédországban az Eurovíziós Dalfesztivál selejtezőjének számít. Vonatkoztassunk el attól, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál mennyire súlytalan rendezvény, és mennyira alacsony a színvonala, ugyanis a svédek esetében elismert zsűri juttatja a selejtezőig az előadókat. A fellépés mindenesetre megtörtént.

A dalválasztás kifejezetten meglepő, a következő Pain of Salvation-lemez címadója, de inkább nem lőnénk le nagyobb poént. Annyi biztos, hogy a szám fantasztikus, olyan típusú, amitől egy koncertteremben megáll a levegő. Más kérdés, hogy kire hat ez ilyen formában, egy tévé képernyőn keresztül.

Aki pedig megtippeli, hogy miért vannak a zenészek a színpadon, annak plusz pont jár.


rock hír progresszív pain of salvation



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása