2010.03.04. 11:14 – sixx

A zsidók már nem bojkottálják a Metallicát

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Május 20-án Tel Avivban lép fel a Metallica, pedig pár nappal ezelőttig még úgy állt a helyzet, hogy a koncert vagy elmarad, vagy félházas lesz - az öntudatos izraeli metálosok ugyanis beintettek a 159 dolláros jegyárakra. A zenekar turnéit szervező Live Nation cég árképzése tehát nemcsak nálunk veri ki a biztosítékot, pedig mi megússzuk a bulit max. 19 900 forintból (a legolcsóbb jegyek 9 900 forintba kerültek).

Amikor kihirdették, hogy a színpad előtti elkerített részre, az ún. kiemelt állóhelyre szóló jegyeket 159 dollárért, azaz 30 000 forintos áron akarják értékesíteni, az izraeli Metallica fanclub tagjai azonnali bojkottot hirdettek, és a webkettes társadalmat is bevonták akciójukba: 6000 követőjük lett a Facebookon létrehozott bojkott-oldalukon, amire a helyi promóter, Marcel Avram is felfigyelt. A felek két napja kezdtek tárgyalásokba, melyek során a rajongók elérték, hogy csökkentsék az 1999 óta Izraelben először koncertező Metallica-buli jegyárait. Bravó, srácok, így kell ezt csinálni. Mi meg birka módon kifizettük a 19 500 forintot egy sima küzdőteres jegyért.  


koncert bojkott metallica



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása