2010.03.13. 10:01 – _fá_

Huhh, egy kitakart csunya - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Juliette Lewis huhog, Lady Gaga mutogat, a Deftones ugrál, Zooey Deschanel is ezt csinálja, a Vampire Weekend teniszezik, a Fu-Rakk stop motiont használ. Természetesen mindenki Gaga majdnem 10 perces, Tarantino-ihlette videójára (és nem szervére) fókuszál majd, de azért a többit is ajánljuk. Klipválogatás.

Juliette Lewis - Uh Huh

Most már tényleg felesleges elmondani a tavaly óta csak saját neve alatt zenélgető Juliette Lewisról, hogy színésznő, mivel elég régen nem tűnt fel sehol, ellenben zenét megállás nélkül csinál. A Licksel még klasszikus garázsrokkot tolt, de szólóban úgy tűnik Alanis Morisette akar inkább lenni, a dal ártatlanságán túl a hozzá készült videó is ezen az ártatlan, szeretetteljes attitűdön alapul. Valamiféle búcsúban vannak, lufikkal, ringlispillel, meg hasonló fasza dolgokkal, Lewis felmászik egy víztározóra, nagyon vidám és boldog mindenki, ahogy június 4-én is az lesz az A38 közönsége.

Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone

Lady Gagával kapcsolatosan a zenei alap totálisan mindegy, mivel a Telephone klipjével végleg bebizonyította, hogy az utóbbi idők legzseniálisabb termékéről van szó. Beyoncével közösen elkészítették a videót, amit semmilyen szinten nem lehet tévében játszani, mert majdnem 10 perces, tele van kivillanó seggekkel, mellekkel, meg leszbikus csókokkal. Ami a legfontosabb, hogy bár kikockázva, de PINÁT is látunk, mégpedig Lady Gagáét, amivel a lehető legviccesebben reflektál a vádakra, amik szerint ő nem csak simán lófejű 15 éves testű nőről, hanem egyenesen egy shemale. A sztori nem bonyolult, Gaga bekerül a sittre, ahol ő a legkeményebb persze, aztán eljön érte Beyoncé, akivel elmennek valami gyorsétterembe (a Kill Billből ismert Pussy Wagonnal), és orvul megmérgeznek mindenkit. Gyanús, hogy ezek ketten amúgy távközlésmániások, mivel pár hónapja egy Videophone című dalt is összehoztak. Az egy felejthető dolog lett, ezt viszont még egy darabig emlegetni fogjuk.

Deftones - Rocket Skates

A nu metal hullám talán egyetlen elsőligás zenekara, aminek egyszer sem sikerült leégetnie magát, elkezdte beharangozni új lemezét. Ez lesz az első, amin nem szerepel a sajnálatos módon még mindig kómában fekvő Chi Cheng basszusgitáros. A videónak sokadik megnézésre is kevés értelme van, látni fegyvereket, Chino Morenot, meg valami nőcskét, és néha bevágják a zenekart, ahogy ugrál. Gondolom nem is ezzel a videóval szerették volna beírni a nevüket a Halhatatlanok Csarnokába, mindössze annyi szerepe lehet, hogy a megbízható Deftones-tábor értesüljön róla, hogy hamarosan ismét lesz mire sétálni.

Vampire Weekend - Giving Up The Gun

Ez a zenekar egyszerűen nem tud rossz klipet csinálni, de a Giving Up the Gunnal olyat tettek, amire ember nem gondolt volna: a világ legunalmasabb sportágából, a teniszből is képesek voltak izgalmas vizuálanyagot készíteni, fehér teremmel, furcsa mozdulatokkal, furcsa ellenfelekkel, és a végén saját magát is elverő hősnővel, aki aztán pezsgő helyett tejjel locsolja le magát.

She & Him - In The Sun

Zooey Deschanel az (500) Days of Summer című film után úgy gondolta, itt az ideje feléleszteni az M.Wardal közös She & Him prodzsektet. Változás semmi, és ahogy elnézem, Zooey sem akar még egy darabik kitörni az idióta, de ezzel az idiotizmussal hódító lány szerepkörből. A középiskolában mindenki táncol, szép az élet, lavszansájnhepinessz, pont, mint az a zenei világ, amiben a She & Him mozog.

Fu-Rakk - Ke mukhen mulatinav

Nemsokára 6-7 számos kislemezzel jelentkező Fu-Rakk világzenei és népi motívumokkal vegyíti a triphopot, illetve öltözteti modern ruhába a magyar folk zenét. A Ke mukhen mulatinav című számhoz készült első videójában úgynevezett stop motion technikát használt. Minden kockát egyesével fotóztak le és nagyjából 2500 képből és Várkonyi Eni rajzaiból állt össze a végeredmény.


klip deftones beyoncé lady gaga juliette lewis vampire weekend klipmegosztás she him



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása