2010.04.12. 18:09 – lánggitár

Platinalemezt kap a Tankcsapda

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem is olyan régen jelent meg az idén 21. éves debreceni zenekar legújabb albuma, a Minden jót című anyag, és máris platinalemez lett - ezt mostanában 10 000 eladott példány után kapja az előadó. Hol vannak már a régi szép idők, amikor 25 000 eladott példány kellett egy aranylemezhez, mi? Ott, ahol a modemes letöltés, ott, kérem szépen, ez van, átalakult a zenepiac itthon is. Az meg egyenesen közröhej, hogy 3000 eladott albummal egy külföldi előadónak is jár az arany- vagy platinalemez, de ez már tényleg mindegy.

A nemesfémmel futtatott (?) korongokat a Tankcsapda a Zöld Pardonban veszi majd át április 14-én, amikor is egy speciális nulladik nappal megnyílik a szórakozóhely, bár a megszokott lagymatag zene helyett jó kis rakenroll várja az érdeklődőket. A zenekar először lép fel itt, és az utóbbi tíz évben még nem kezdett ilyen korán bulit (este 8), hiába no, szigorú a csendrendelet errefelé, nincs pardon senkinek, hogy ennyire szar poénnal éljünk.

A teljes program a rajongók kedvéért itt is elolvasható, de a ZP honlapján is fent van:

Kapunyitás: 16 óra
Dedikálás: 17 óra
Koncertkezdés: 18 óra
Tankcsapda kezdés: 20 óra


zene koncert tankcsapda platinalemez



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása