2010.04.26. 09:27 – lánggitár

Lady Gaga Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

The Monster Ball Tour elnevezésű körút keretében november 7-én a Papp László Budapest Sportarénába érkezik Lady Gaga, akit bátran lehet jelen pillanatban a világ első számú mainstream popikonjának nevezni. A koncertsorozat május 7-én indul Stockholmban és német, holland, belga, francia, angol helyszínek követik, valamint egy észak-amerikai turné, ami után az erősen megosztó énekesnő ősszel visszatér Európába, és október 13-tól egy újabb szériát láthat a közönség.

"Hűen Lady Gaga teátrális tulajdonságához, valamint újító és kreatív szelleméhez, az ígéretek szerint a bulik kitolják az élő koncert élményének határait, a rajongókat egy még látványosabb és elképesztő show-ban részesítve, mint amit az eddigi koncerteken tapasztalhattak." - írja a sajtóanyag, és talán nem is túloz, ha azt nézzük, hogy a külföldi sajtó milyen ódákat zeng a jelenleg is tartó koncertkörútról.

Lady Gaga tavaly novemberben megjelent The Fame Monster albumát mutatja be a koncerteken. Az anyag a 2008-ban szinte minden díjat elnyert The Fame lemezt követte, amelyről a listavezető Just Dance és Poker Face dalok származnak. A két albumból összesen több mint 12 millió fogyott el világszerte, az öt kislemezből – Just Dance, Pokerface, Lovegame, Paparazzi, Bad Romance – több mint 30 millió példány kelt el. Az interneten csupán a Bad Romance videóját 125 millióan nézték meg.

Jegyek április 30-tól, délelőtt tíztől kaphatók, de a budapesti koncertre elsőként a www.livenation.hu oldal április 28-án reggel 9 óráig regisztrált tagjai juthatnak belépőhöz. A koncertre 4 különböző kategóriájú ülőjegyet valamint állójegyeket lehet vásárolni,ezen felül van egy nagyon limitált mennyiségű, úgynevezett early entry package, azaz korai bejutást biztosító belépő is forgalomba kerül, amely az állójegy mellett egy hivatalos kapunyitás előtti külön belépést és egy ajándékot is magában foglal.


pop hír lady gaga



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása