2010.05.30. 13:00 – -dj-

Danzig már fogatlan oroszlán (A hét dala)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Glenn Danzig az utóbb években csak arról volt híres, hogy töketlenkedik. Egyrészt a bulvármédia azon röhögött hetekig, hogy egy nagydarab, de nála kevésbé kigyúrt ember jóformán egy legyintéssel földre vitte a keményen pózoló rocksztárt, másrészt pedig a Misfits az ő közreműködése nélkül rendszeresen turnézgat, és keresi a pénzt, ő meg nyalogatja a sebeit otthon. Illetve múltidő, mert most itt van tőle egy új dal, amit bizonyára nem annak szánt, hogy erejét fitogtassa, ugyanis arra semmiképpen nem jó.

A hangzáson nem szeretnék sokat merengeni, mert ha ezt lemezre szánják, akkor már most leírhatjuk őket, ha pedig nem ez a végleges, akkor még lehet jobb. Ez csak egy demo, semmi több.

<a href="http://theendrecords.bandcamp.com/track/danzig-on-a-wicked-night-radio-edit-2" _fcksavedurl="http://theendrecords.bandcamp.com/track/danzig-on-a-wicked-night-radio-edit-2">Danzig - On A Wicked Night (Radio Edit) by The End Records</a>

Bármilyen hangzás elég lenne, ha Danzig nem vesztette volna el kisugárzását, és még mindig tudna jó dalokat írni. Az On Wicked Night egyszerűen nem működik. A felépítés még rendben is lenne, a felvezetés Danzig bluesos hangjára épül, majd jön a refrén, ami egy elhadart címismételgetés, meg végtelen gitárszóló. Természetesen ez még semmire sem bizonyíték, viszont innentől kezdve már zeneileg is kétséges, hogy képes-e bármi jóra a veterán zenész.


rock danzig a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása