2010.07.01. 16:25 – lánggitár

Majdnem híres - A Jägermeister és a Lángoló Gitárok közös játéka

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Még mindig nem tudod, melyik fesztiválra mennél szívesen? Elhagytad a bérleted, de nincs pénzed újat venni? Mennél, de nincs kivel? Többre vágysz annál, hogy minden este megnézz pár koncertet, mert kíváncsi lennél arra is, mi folyik a színfalak mögött? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor ez a játék neked szól!

A Jägermeister és a Lángoló Gitárok egész nyáron tartó közös játékában mindezeket együtt nyerheted meg!

Csapj fel újságírónak ezen a nyáron és legyél a Jägermeister vendége a Hegyalján, a Szigeten vagy a SZIN-en! Menj be a színfalak mögé, nézd meg a koncerteket a backstage-ből, bulizz a VIP-sátorban, találkozz a fellépőkkel, készíts velük interjút, fényképet, írd meg a Lángolón, mit láttál, hallottál, és szerezz olyan élményeket, amikre egész életedben emlékezni fogsz!

Nem leszel egyedül: a Lángoló Gitárok szerzői segítenek neked a cikkek megírásában, mindezen felül magaddal hozhatod a legjobb barátodat, akivel a JägerBAR-ban a Jägermeister vendégeként pihenheted ki az írás fáradalmait!

Kérjük, a pályázásnál az alábbi szempontokat vedd figyelembe:
- legyél 18 év felett
- ne legyen semmi más dolgod a fesztiválok időpontjában
- a rendezvényekről minimum három beszámolóra van szükségünk
- nem árt, ha van egy fényképezőgéped, amit magaddal tudsz hozni

Elsőként a Hegyalja fesztiválra nyerhetsz részvételt, sajtós és fotós pass-t két fő részére, ehhez mindössze regisztrálnod kell majdnemhires@nnmedia.hu e-mail címen, majd két kérdésünket megválaszolnod, amelyek közül az elsőt most, a másodikat hétfőn reggel közöljük!

Tehát a játék első kérdése:

Hogy hívják a Jägermeister helyszínét a Hegyalja fesztiválon?

A megfejtéseket a majdnemhires@nnmedia.hu e-mail címre várjuk. A regisztrációhoz a következő adatokat kell megadnod: név, születési dátum, lakcím, illetve egy e-mail cím, ahol felvehetjük veled a kapcsolatot.

A válaszok beküldési határideje: július 6., kedd 23:00.

A regisztráció előtt olvasd el a Játékszabályzatot!


játék bols



süti beállítások módosítása