2010.09.01. 13:29 – lánggitár

Axl Rose újra magát adja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados koncertek egy egyezség alapján csak éjfélig tarthattak, csak fél órát kaptak pluszban Rose-ék. Erről ők nem akartak tudomást venni egészen addig, amíg a szervezők kikapcsolták a színpadtechnikát, ezért a Paradise City-t már csak dobkísérettel adták elő. Axl Rose természetesen a szervezőket hibáztatta az egészért, arról a mai napig szót sem ejtve, hogy miért késtek ennyit.

Kis kitérőként többen is látták a botrányos koncert után Rose-t a londoni Royal Jelly névre hallgató melegbárban szórakozni, hogy aztán vasárnap Leedsben ismét fél órát késsen. Itt nem kellett lezavarni őket, de Rose levonulása előtt közölte a rajongókkal, hogy ők "nagyon szeretnének még pár számot játszani, de a szervezők azt mondták, vége a fesztiválnak", majd kiegészítette a produkciót egy kis anyázással. Rose később egy nagyobb lélegzetvételű blogbejegyzésben azt állítja, hogy ők előre megbeszélték, hogy tovább játszhatnak Leedsben. Hivatalos magyarázat még semmire nincs, de a fesztiválokon fellépő többi zenész egybehangzó véleménye szerint Axl Rose, és szabadon cserélhető zenekara mindenkivel a lehető legbunkóbban viselkedett.


rock hír guns n roses



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása