2010.10.12. 08:00 – lánggitár

A vér nem tűnik el - Grand Mexican Warlock-klippremier (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Még javában tartanak a Grand Mexican Warlock első lemezének munkálatai, amivel előreláthatólag decemberben lesznek olyan állapotban, hogy ki lehet azt adni. Egy dal viszont már készen van, vagy legalábbis klipet már készítettek a We Disappearre, amit most be is mutatunk itt a Lángoló Gitárokon. A videót Horváth Viktor és Veszéjes Áron rakta össze csupa makro képből. Magyarán aki megnézi, az szépen kinagyítva látja, ahogy a szike az ember (hulla?) húsába vág, a tű beleszúr, a vér folyik, a bőr szakad stb. Aki az említettektől irtózik, az még véletlenül se nézze meg a bő hatperces alkotást, de enni semmiképpen nem ajánlott mellette:

A leginkább pszichedelikusnak mondható rockzenekart élőben a Nemjuci társaságában lehet megnézni legközelebb az A38-on október 14-én, csütörtökön.


rock exkluzív klip grand mexican warlock



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása