2010.10.12. 12:47 – lánggitár

Folytatódik a Danko Jones-történet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Lángoló Gitárokon korábban már bemutattuk Danko Jones sztárokat felvonultató klipjét, ami nem csak a Below the Belt lemezhez készült felvezető videó volt, hanem egy kliptrilógia első darabja is. Akkor olyanok szerepeltek benne, mint Mike Watt zenész (Minuteman, Firehose, Stooges), Selma Blair színésznő (Kegyetlen játékok, Pokolfajzat stb.), Elijah Wood színész (A gyűrűk ura főszereplője pl.) és Lemmy Kilmister. Közülük a most elkészült Had Enough-ban csak Lemmy tűnik fel, a többiek helyett pedig itt van Frank Drank, Don Jamieson és Ralph Macchio, de itthon valószínűleg csak utóbbi színészt ismerik többen, mivel ő volt a Karate kölyök című mozifilmsorozat főszereplője még a nyolcvanas években.

A klip történe időben a Full of Regret előtt játszódik. Egy örült tudósnak (Macchio) sikerül klónoztatni magát, és ezért Danko Jonesékat küldik érte, illetve a technológiáért, de elbuknak, és így jutunk el a Full of Regretig, ahol Lemmy a kudarc miatt bérgyilkosokat, azaz Selma Blairt és Elijah Woodot küldi Jonesék után. Aki nem csak az alábbi klipeken, illetve lemezen kíváncsi Danko Jonesra, az olvassa el a Lady Gagához fűződő viszonyáról szóló írását a legfrissebb New Noise-ban. Klipek erre (a friss van felül):


rock klip danko jones



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása