2010.11.13. 07:25 – mista

Szex és műanyag csövek. Ki van ez találva! - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Eheti válogatásunkba jutott hollywoodi stáb által készített videó (LCD Soundsystem) és egyszerű magyar koncertklip is (Kowalsky meg a Vega), van halálos drogozás (Nachtmystium), kutyás póló, csecsemő (Hot Chip), és korunk digitális világán siránkozó zenekar is (Stone Sour). Robyn új klipjében meg sokan szexelnek egy lánnyal, ráadásul visszafelé. Nézzük!

Stone Sour - Digital (Did You Tell)

Idén szeptemberben jelent meg a Slipknot-közeli Stone Sour harmadik lemeze, Audio Secrecy címmel, ezen található a Digital (Did You Tell), amihez nemrégiben Paul R. Brown készített klipet. Neki köszönhető a zenekar Say You'll Haunt Me, valamint 30/30-150 című dalaihoz forgatott videói is, de dolgozott többek között már a Mötley Crüe, a Korn, az Avenged Sevenfold, valamint a Slipknot klipjein is, szóval nem tegnap kezdte. Brown most a korunk digitális világában való elszigeteltségünkről szóló dalhoz egy látványában és hangulatában is passzoló klipet igyekezett készíteni, ami úgy tűnik, sikerült is. A videó tagadhatatlanul jól néz ki, bár nehezen tudom elképzelni, hogy a rajongókon kívül bárki egynél többször meg akarja majd nézni.

LCD Soundsystem - Pow Pow

Az LCD Soundsystem legújabb klipjét David Ayer rendezte, akiről például azt érdemes tudni, hogy ő írta a Kiképzés című híres filmet, valamint ő rendezte a Keanu Reeves, Forest Whitaker és Hugh Laurie főszereplésével készült Az utca királyai című mozit. Ezen kívül a videó főszerepét a csinos Anna Kendrick alakítja, akit sokan a Twilight-filmekből, mások meg mondjuk a George Clooney főszereplésével készült Egek urából ismerhetnek. Azért erről beszélek a klip kapcsán, mert másról nincs sok értelme, ez a videó ugyanis teljességgel feleslegesen született meg. A Pow Pow című számról sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy különösebben jó lenne, és ugyanez a helyzet a klippel is. Persze, ha a cél az volt, hogy a vizualitás harmonizáljon a zenével, akkor Ayer jó munkát végzett, hiszen a különböző szórakozóhelyeken mászkáló és ott valami egészen furcsa dolgot művelő Anna Kendrick története legalább annyira semmilyen, mint maga a dal. Az pedig különösen idegesítő, hogy végig azt hisszük, a végére történik azért majd valami érdekes. Hát nem.

Nachtmystium - Every Last Drop

Jó hírünk van azoknak, akik úgy érzik, semmi más nem hiányzik nekik jobban, mint egy hosszú, rohadtul nyomasztó metálvideó. Az amerikai Nachtmystium a napokban jelentette meg legújabb klipjét az Every Last Drop című számukra, és ez bizony pontosan ilyen. Több mint nyolc perc, sötét, kegyetlenül nyomasztó hangulat, a téma pedig már a cím alapján könnyen kitalálható. A klipet még a nyáron forgattak Brooklynban, a rendezők Jimmy Hubbard és Seldon Hunt voltak. A szám egyébként a zenekar idén nyáron megjelent Addicts: Black Meddle Pt. II című albumán szerepel. Tényleg csak azoknak ajánljuk, akik szeretik magukat szarul érezni.

Hot Chip - I Feel Better

A zenekar már márciusban kihozott egy teljesen őrült, de azért meglehetősen vicces klipet ehhez a dalhoz, most azonban a szám egy másik verziójához készítettek egy újabbat, aminek az égvilágon semmi köze az előzőhöz. Az sokáig emlékezetes marad, ez kevésbé, bár azért az a kék kutyás póló nagyon üt. A dalt viszont sokadszorra, ebben a verzióban is érdemes meghallgatni, mert jó.

Kowalsky meg a Vega - Ki van ez találva!

A napokban jelent meg a zenekar legújabb klipje, ezúttal Ötcsillagos című idei albumuk kezdő dalára, a Ki van ez találva! című számra. A videót augusztusban a miskolci Gyár Fesztiválon forgatták, tehát nagyjából egy koncertklipről van szó, ami kiegészül némi előzménnyel: utazás, megérkezés, haverkodás, ilyesmi. A fekete-fehérben forgatott videó a zenekar tizennegyedik klipje, a rendező személye számunkra egyelőre ismeretlen Szvoboda László volt.

Robyn - Indestructible

Eheti válogatásunk talán legerősebb darabja köszönhető a hamarosan idei harmadik albumát is megjelentető énekesnőnek, valamint Max Vitali és Nils Ljunggren rendezőknek. Az Indestructible akusztikus verziója ugyan szerepelt már Robyn idei előző, Body Talk Pt. 2 című lemezén, annak záró darabjaként, ez pedig, amit itt hallunk, a hivatalosan ebben a hónapban érkező harmadik lemezen lesz majd megtalálható. A klipben egy fiatal lány szeretkezik (visszafelé) több partnerrel (prűdek vigyázat, van köztük lány és egy színes bőrű fiú is!), miközben az éneklő Robyn testét vékony, átlátszó műanyag cső borítja, amiben folyamatosan változó színű folyadék vándorol. Mindez összességében elég jól néz ki, és talán még mélyebb értelme is van, mi ebbe viszont ezúttal nem mennénk bele, inkább élvezzük a zenét és a klipet, mert mindkettő remek.


lcd soundsystem hot chip klip kowalsky meg a vega robyn stone sour klipmegosztás nachtmystium



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása