2010.11.21. 17:15 – AronH

Nem is vártunk sokat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hadouken! @ BCE Gólyabál, 2010.11.20.

Exkluzív helyszín, némi jóindulattal aktuálisnak nevezhető fellépő, koktélruhás lányok minden mennyiségben - azért bárhogy nézzük, még egy fanyalgásra erősen kapható kritikus figyelmét is felkelti az előbbi felsorolás. A BCE idei gólyabálja a főfellépő Hadouken!-nel ezt mind megígérte, és senki nem csalódott, de tegyük hozzá: nem is vártunk sokat.

Sajnos öncélú nyavajgás nélkül itt el is fogyna a mondandó, na de mi nem vagyunk abból a fából faragva, tehát következzen a lényegi rész. Először is szögezzük le, hogy a Hadouken! 2006-ban tényleg jópofa zenekar volt, a legelső kislemezek szívmelengető DIY körítése és nem kevés öniróniával nyakon öntött, önfeledt, de viszonylag agresszív tánczenéje őszinte volt és hiteles a húszas éveik elején járó hiperaktív angol srácoktól. Csak aztán annyira komolyan vették a melldöngetést és olyan vehemensen kanyarodtak el a Liquid Lives-szal megkezdett ciki generációs kimondogatós poszt felé, hogy aki az elején a huncutságot kedvelte a zenekarban, a kétségtelenül profi hangzás és produceri háttérmunka ellenére is csak sajnálkozóan tudott legyinteni már az első hivatalos nagylemezre is. A helyzet azóta ezen a fronton csak rosszabbodott, úgyhogy az izgalmasságától számított három-négyéves késéssel Budapestre érkező zenekar koncertjétől nem vártunk többet, mint baseballsapkában félig hibásan reppelő énekest, megfáradt, de eurók ezreivel megolajozott izmokkal ugrabugráló haszonállatok kamugitározását. Korán kiégett srácokat, akik a gyors sikernek megörülve a könnyebbik végén kapaszkodtak a saját karrierjükbe, és a feneketlen verkliben sajnálatosan lent ragadtak kreativitás terén.

És azt vártuk amit kaptunk - egy ún. energikus showt, amit valószínűleg a zenekaron kívül mindenki élvezett a teremben, zeneileg borzasztóan egysíkúan, valahol a Prodigy-Pendulum-Streets szentháromság közepén, erőteljes B kategória felhanggal. Persze ugrálni és kiabálni nagyon lehetett rá.

Szerintünk: (2/5)
Szerintetek: (0/5)

pop hadouken koncertbeszámoló rave



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása