2010.11.22. 10:25 – [MTI]

Négy díjjal Eminemet is lenyomta a tinibálvány Justin Bieber

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a kedvenc album díját söpörte be, és őt választották meg a legátütőbb hatású énekesnek is. Bieber olyan sztárokat nyomott le, mint Eminem és Usher, de erre szerényen csak ennyit mondott a színpadon: „Egyszerűen nem tudom, hogy lehetséges ez, hiszen 3 éves korom óta éneklem Eminem számait, Usher pedig a mentorom”.

Usher egyébként a soul/R&B kategóriában lett legjobb férfi énekese, Raymond vs Raymond című lemeze pedig a legjobb album. Eminem szokás szerint nem jelent meg a gálán, mivel köztudottan rühelli a puccos eseményeket, így nem is tudta átvenni a rap/hiphop kategóriában nyert díjait, amit legjobb énekesként és a Recovery című lemezével nyert meg.

A legjobb női pop/rock előadó Lady Gaga lett, a legjobb együtteskategóriában a Black Eyed Peas győzött. A country műfajban idén a férfi énekesek közül Brad Paisley tetszett legjobban a közönségnek, a nők közül pedig Taylor Swift. Shakira a latin zenei kategória kedvenc előadójának díját kapta meg.


mti pop hiphop hír shakira lady gaga usher black eyed peas eminem rnb taylor swift american music awards justin bieber brad paisley



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása