2010.12.01. 09:30 – sixx

Phil Rudd is fűvel lazít

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Marihuána-birtoklás miatt elítélték szerdán Új-Zélandon az AC/DC együttes dobosát, Phil Rudd-ot, emiatt a zenész ügyvédjei szerint akár veszélybe kerülhet a banda világkörüli turnéján való szereplése is - számolt be az új-zélandi média. Rudd elismerte, hogy Taurangán horgonyzó hajóján 27 grammnyimarihuánát találtak, de fellebbezett a körzeti bíróságon, mert szerinte ez csak kisebb szabálysértés. Ruddnak eddig soha nem volt drogügye és az elmúlt kilenc hónapban húsz országban járt a zenekarral.

 
Tauranga körzeti bírója azonban elutasította a fellebbezést, mivel szerinte a zenésznek tudnia kellett, hogy egy drogügy milyen hatással lehet karrierjére. A dobosra egyébként 190 amerikai dolláros, azaz 40 ezer forintos bírságot is kiszabtak, sittre nem kerül ugyan, de büntetett előítélete miatt számos ország megtagadhatja tőle a vízumot.

rock hír ad/dc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása