2010.12.13. 09:05 – lánggitár

Ozzy Osbourne most orvosi könyvet ír

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Aki olvasta Ozzy Osbourne életrajzi könyvét az Én, Ozzy-t, az már tudja, hogy a nem éppen józan életű énekes miken ment keresztül már akkor is, ha csak az orvosi történeteit nézzük. Ozzy alapból hipochonder, akármilyen kis fájdalma van, rögtön a halálát vizionálja, így a mai napig gyógyszerfüggő, és egy rakás orvost tart fent vész esetére. Állítólag az önéletrajzból nagyon sok ilyen eset kimaradt, így az énekes ismét összeül Chris Ayresszal, könyvének társszerzőjével (Ozzy diszlexiás lévén csak mesél, Ayres önti olvasható formába a szavakat), és elmondanak mindent, ami ebben a témában nem került az olvasók elé.

Az orvosi könyv megszületése amúgy nem előzmények nélküli, ugyanis az angol Sunday Times, illetve a Rolling Stone olvasóinak is ad egészségügyi tanácsokat már egy ideje az énekes. A könyv maga is inkább azt fogja bemutatni, hogyan kell túlélni különböző helyzeteket, bár ha azt nézzük, hogy sem Ozzy, sem az orvosai nem tudják, hogyan élte túl az elmúlt 40 évet, akkor inkább ismét csak egy sima, káromkodós, de kimondottan a testi bajokra koncentráló történetmesélős könyvet kapunk majd 2011 végén.

Egyébként a választ már bő egy hónapja megadták a tudósok: Ozzy Osbourne egyszerűen csak egy mutáns.


rock hír ozzy osbourne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása