2010.07.02. 11:11 – lánggitár

Dolgozik a Portishead

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Olybá tűnik, hogy a negyedik Portishead-lemezre nem kell  több mint 10 évet várni. A zenekar agya, Geoff Barrow bejelentette, hogy júliusban és augusztusban meg akarja írni a dalokat, és a lehető leggyorsabban fel is szeretné venni a lemezt. Tudvalevő, hogy a Thirddel lejárt az eddigi kiadójukkal kötött szerződésük, de már van új, amiről még csak rébuszokban beszélt: "Nagykiadóval kötöttük. Ez a világ legnagyobb kiadója. Olyan emberekkel dolgozunk együtt, akikben megbízunk, és ez a legfontosabb egy zenekar számára." A negyedik Portisheadről további információk hamarosan napvilágot látnak.


hír portishead elektro trip hop



2010.07.02. 10:14 – J.Z

Jövő héten irány Pécs, kezdődik a Rockmaraton - II.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ami fontosat lehetett, az első rész bevezetőjében leírtam már, így csak egy apró megjegyzés: csütörtöktől indul be igazán számomra a Rockmaraton, hiszen megannyi remek fellépővel állunk szemben, úgyhogy neki is látunk!


ajánló punk metál fesztivál hardcore program rockmaraton



2010.07.01. 16:25 – lánggitár

Majdnem híres - A Jägermeister és a Lángoló Gitárok közös játéka

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Még mindig nem tudod, melyik fesztiválra mennél szívesen? Elhagytad a bérleted, de nincs pénzed újat venni? Mennél, de nincs kivel? Többre vágysz annál, hogy minden este megnézz pár koncertet, mert kíváncsi lennél arra is, mi folyik a színfalak mögött? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor ez a játék neked szól!

A Jägermeister és a Lángoló Gitárok egész nyáron tartó közös játékában mindezeket együtt nyerheted meg!

Csapj fel újságírónak ezen a nyáron és legyél a Jägermeister vendége a Hegyalján, a Szigeten vagy a SZIN-en! Menj be a színfalak mögé, nézd meg a koncerteket a backstage-ből, bulizz a VIP-sátorban, találkozz a fellépőkkel, készíts velük interjút, fényképet, írd meg a Lángolón, mit láttál, hallottál, és szerezz olyan élményeket, amikre egész életedben emlékezni fogsz!


játék bols



2010.06.30. 18:04 – J.Z

Jövő héten irány Pécs, kezdődik a Rockmaraton - I.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Eljött a július, beindul a fesztiválszezon is. Amennyi fesztiválból kijutott nekem ez elmúlt 15 évben, annyira leszek én is nyűgösebb évről-évre és próbálom a legtöbbet kihagyni, viszont egyrészt hivatalos vagyok itt megjelenni mindenképpen egy napot, másrészt meg nemlétező kalapomat megemelem a Rockmaraton szervezői előtt, mert úgy tudnak fesztivált csinálni, hogy nem engednek a kezdeti elhatározásukból, miszerint a pécsi egy hét megmarad rockzenei bulinak, elektronikának itt helye nincs. No persze ez nem azt jelenti, hogy bármi bajom lenne az elektronikus zenei színterekkel, de jó látni, amikor az örökkön változó világunkban vannak még, akik kitartanak amellett, amiben hisznek.


ajánló metál fesztivál hír program rockmaraton



2010.06.30. 11:28 – lánggitár

Vége a Slipknotnak?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jim Root, a maszkzenekar gitárosa elárulta, semmi biztosat nem tud a közös jövőjükről, és lehet, hogy Paul Gray, a májusban túladagolásban elhunyt basszusgitáros hiánya a Slipknot feloszlásához vezet. "Először is át kell esnünk egy nagy gyógyulási procedúrán, csak azután találjuk ki, mi legyen a Slipknottal. És jelenleg ez a legtávolabbi dolog, ami az eszünkben jár. Fel kell dolgozni, hogy egy testvérünk eltávozott. Vannak napok, mikor az egész teljesen valótlannak tűnik. Úgy két év alatt talán eljutunk a döntésképességig." A Slipknoton kívüli projektek nem állnak le, az énekes, Corey Taylor szeptember 6-án jelenteti meg a Stone Sour aktuális lemezét, Audio Secrecy címmel.


metál hír slipknot paul gray



süti beállítások módosítása