2011.02.09. 08:00 – lánggitár

Mától nyomtatva is olvasható a Lángoló Gitárok

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Újdonság a hazai könnyűzenei lapok piacán: a mai napon jelenik meg a nyomtatott Lángoló Gitárok első száma. A prémium kivitelű, ingyenes magazint szinte egy az egyben az a kreatív (tartalmi és dizájn) stáb készíti, amelyik a 2010-ben kiadott New Noise magazinokat is összerakta, és ami nagyrészt megegyezik jelen blog szerkesztőségével is. Ebből adódóan lesz némi átfedés az online és offline tartalom között, de próbáljuk a lehető legjobban elválasztani a kettőt. Szóval, aki papíron is olvasni akarja a cikkeinket, az az alábbi Pesti Est-lelőhelyeken találja meg a PJ Harvey-címlapos magazint.


Persze nem csak a frisslemezes hölgyről lesz szó az offline Lángolóban. Marton László Távolodó például a nemrég hazatérő Méhes Marietta Trabant-énekesnővel készített interjút, de beszélgettünk többek között a Kyuss énekesével, az Apocalyptica csellistájával, a Faithless Sister Blissével, ifjabbik Malek Miklóssal, és Kostil Danila kliprendezővel is. A Freshfabrikkal elindítottuk családfa-sorozatunkat, írtunk a 30Y-ról, a Hó Márton és a Jégkorszakról, a Twistről, a Duran Duranról, a Slayerről, az Angertea-ről, és persze rengeteg új lemezről. Természetesen maradt velünk a kanadai Danko Jones is, aki az éppen zajló észak-amerikai turnéja közepette ült le megnézni az American Idol éneklős tehetségkutatót, és döbbent le gyermekkori hősén, az ott bíráskodó Steven Tyler Aerosmith-énekesen. A híreket a quimbys Varga Livius kommentelte, a magazint pedig a Ramonesra emlékezve zárjuk.

Szerdától tehát ezeken a helyeken lehet ingyen felkapni egyet a legelső nyomtatott Lángoló Gitárok magazinból.

(Ja, és ennek örömére, összhangban az új magazinnal, itt a blogon is teljes dizájnváltás történt. Reméljük, tetszik!)


offline lángoló gitárok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása