2011.03.08. 08:00 – lánggitár

Ismét aktív az Mzperx – a Lángoló Gitárokon az új EP

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Az Mzperx zenekar hosszas hallgatás, majd egy sikeres őszi A38 hajós koncert után, számtalan eddig meg nem jelentetett dallal a tarsolyában úgy döntött, hogy újra nekiáll az aktív zenélésnek és friss anyaggal jelentkezik. A re: című EP-t most egy az egyben meg lehet hallgatni itt a Lángoló Gitárokon.

A tervek szerint újabb dalokat tesznek majd elérhetővé mindenki számára és egyre gyakrabban adnak majd életjelet magukról. Legközelebb március 11-én az A38-on lehet élőben megnézni őket, ahol a FreshFabrik előtt mutatják be az új EP-t, áprilisban pedig egy hosszabb önálló buli keretein belül is felbukkannak majd.

Az Mzperx már több, mint 11 éve létezik, több országos turnét (Black-Out, FreshFabrik), két albumot (Jelentkezik, Nullakettő) valamint számos EP-t és single-t tudhat maga mögött. Zenéjüket ezerféleképpen próbálták már leírni: pszichedelikus, new wave, rap, metál, hardcore, drum n bass, jazz. Ezen stíluselemek mindegyike megtalálható zenéjükben, most azonban az elektronika is hangsúlyosabb szerepet kapott. A mostani premier után nem sokkal a zenekar honlapjáról az összes eddigi felvételük letölthető lesz majd.

(Fotó: cerbenkoc.hu)


jazz funk rock metál exkluzív rap elektro mzperx



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása