2011.05.06. 21:05 – lánggitár

Elmarad a budapesti Queens Of The Stone Age-koncert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Előre nem látható okok miatt a Queens Of The Stone Age lemondani kényszerült most zajló Európa turnéjának utolsó három állomását, így elmarad a május 28-ára tervezett budapesti fellépésük is. A zenekar honlapján megjelent közlemény nem tér ki részletesen az okokra, csak annyit írnak, hogy hamarabb vissza kell térniük az Egyesül Államokba, így a budapesti, a prágai és a varsói koncerteket nem tartják meg, a már megváltott jegyek árát pedig, természetesen, visszatérítik majd. A május végi, már elővételben biztosan teltházas pecsás koncerten a QOTSA végigjátszotta volna teljes első lemezét, amit márciusban adtak ki újra.

A szervező Live Nation hivatalos közleménye: "A Queens Of The Stone Age zenekar sajnálattal jelenti be, hogy május 28-án a budapesti Petőfi Csarnokba, valamint május 29-én Prágába és május 30-án Varsóba meghirdetett koncertjeit kénytelen lemondani; előre nem látott körülmények miatt hamarabb kell visszatérniük az Egyesült Államokba, mint tervezték.

Úgy a magunk, mint a zenekar nevében elnézést kérünk a rajongóktól a kellemetlenségekért, és megpróbáljuk a most lemondott koncertet mihamarabb pótolni.

A belépőjegyek a vásárlás helyszínén, a koncert eredetileg meghirdetett dátumától számított harmincadik napig válthatók vissza."


rock hír queens of the stone age



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása