2011.05.16. 15:30 – sixx

Tommy Lee hullámvasúton szólózik az új Mötley turnén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

42 állomásos amerikai turnéba vágta kígyóbőrmintás fejszéjét a Mötley Crüe, a helyszíneket elnézve max. 20 000 fős bulikat vállaltak be, és ezek szerint Mick Mars gitáros egészségi állapota javult annyit, hogy rész tudjon venni a kalandban. A setlist nem a hagyományos módon állt össze a bulikra, mivel a motley.com-on megszavaztatták a rajongókat, hogy melyik nótákat hallgatnák meg legszívesebben idén nyáron, így olyan darabok is előkerültek a padlásról, amiket már 20 éve nem játszottak - persze az 1994-ben kiadott, John Corabi énekessel felvett albumról nem lehetett válogatni. 

A turné másik különlegessége Tommy Lee új dobcájgja lesz, a "360", ami a dobszóló alatt hullámvasútszerűen tesz majd köröket a színpad felett - ezt Lee már a Greatest Hits-turné alatt is meg akarta valósítani, de annak idején nem lett a tervből semmi. T-bone korábban is kísérletezett már különleges dobszerkókkal, a Theatre of Pain turnén 90 fokban állt fel vele, a Girls, Girls, Girls bulikon egy centrifuga szerű ketrecben forgatták a levegőben, a Dr. Feelgood-turnén a közönség feletti sínen tolták ki, és onnan ugrott fejest, stb. - az ugrás után mutatunk pár videót. A fenti klip a zenekar dél-amerikai turnéjának chilei állomásán készült május 14-én, a dobcájg itt még Tommy Lee-hez képest szerény kivitelű.

 

 

 


videó mötley crüe turné pinametál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása