2011.06.16. 21:29 – Lángoló

Vallott Tupac egyik 1994-es támadója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mint ismert, Tupac Shakur 1996-ban lövöldözés áldozata lett, azt viszont kevesebben tudják, hogy a legendás rappert már 1994-ben is meglőtték. Eddig egyik bűntény elkövetőjét sem sikerült elkapni, viszont most ez némiképp változhat, ugyanis Dexter Isaac, aki jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését tölti többek között gyilkosságért és rablásért, úgy gondolta ideje bevallani, hogy a 94-es lövöldözés tettese ő volt. Egész pontosan Jimmy "Henchman" Rosemond bérelte fel, hogy 2500 dollárért, illetve a Shakurnál talált ékszerekért rabolja ki a hiphopsztárt, és egy darab gyűrűt vigyen el neki. Tupac a rablásban több lövést is kapott, de túlélte, méghozzá olyannyira, hogy három órával a műtétje után már elhagyta a kórházat. Másnap elment a bíróságra, ahol elítélték háromszori molesztálásért, amiért 11 hónapot börtönben is volt, miközben többszörös platinalemez lett a Me Against the World albuma. Isaac állítólag azért most tálalt ki, mert elévülne az ügy, és már belefáradt a sok hazugságba, amiket hall.

Halála előtt nem sokkal amúgy maga Tupac is azt nyilatkozta, tudja, hogy Rosemond rendelte meg a támadást, és ígéri, hogy visszafizeti neki az egészet. Rosemond, aki többek között olyan előadók menedzsere, mint Game, Sean Kingston vagy Akon, jelenleg éppen menekül, ugyanis droggal való visszaélés miatt le akarják tartóztatni. Ennek ellenére egy levelet eljuttatott az XXL Magazinnak, amiben leírja, hogy elkövetett néhány hibát régebben, de azokért már megfizetett, most viszont számtalan ember ki akarja őt csinálni, akik olyan spicliket használnak ellene, mint például a most valló Isaac is.

Isaac erre reagálva elmondja, hogy ő senkinek sem volt soha a patkánya, nem úgy mint Rosemond, ráadásul ha informátor lenne, akkor már régen otthon lehetne családjával. Isaac saját bevallása szerint nem volt jelen sem akkor, mikor Tupacet halálos lövés érte, sem akkor, mikor ellenfelét, Notorious BIG-t megölték 1997-ben. Viszont azt üzeni Jimmynek és Puffynak (Sean Combs, azaz Diddy, akit szintén belekevertek Tupac meggyilkolásába), hogy egy ideig hülyének nézhetnek néhány embert, de nem nézhetik hülyének örökké az összeset.

Tupac Shakur mellesleg pont ma lenne 40 éves.


hiphop hír 2pac



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása