2011.06.27. 08:00 – Lángoló Gitárok

Megjelent a Lángoló Gitárok magazin harmadik száma

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nyilván már többen értesültek róla, esetleg már meg is van pár embernek, de azért szólunk még egyszer, hogy megjelent a nyomtatott Lángoló Gitárok magazin harmadik száma, címlapon a Balaton Soundon is fellépő Snoop Doggal. A legendás rapperen kívül van még jó pár hiphop vonatkozású cikk a magazinban, magyarok közül például a DSP-vel készítettünk interjút, illetve Danko Jones is a Beastie Boysról írt egy cikket nagy lelkesedéssel.

A kézzel fogható Lángoló Gitárokban többek között olvasható még interjú a Hiperkarmával, a Haunebuval, Szörényi Leventével, a Ladytronnal, a Realistic Crew-val, a Superbuttal, a Black Label Societyvel, Gács Tamás kliprendezővel vagy Jakócs Dorka festővel is. Nagyobb cikkekben van szó a Portisheadről, a Mastodonról, az Ulverről stb. A megszokott rövidebb kritikák mellett kiemelten foglalkozik az újság a Fucked Up illetve az Arctic Monkeys lemezével. Pándi Balázs írt egy ismertetőt Máriás könyvéről, Szálinger Balázs pedig Marton László Távolodó verseskötetéről. Még ezeken kívül is van bőven olvasnivaló a magazinban, aminek híreit most Fluor Tomi kommentelte, az utolsó oldalon pedig Tupac Shakurről emlékezünk meg, aki most lenne 40 éves.

A magazin az alábbi terjesztési pontokon (frissített lista) vehető fel ingyenesen, illetve megtalálható lesz majd a Volt és a Balaton Sound fesztiválokon is.


hír offline lángoló gitárok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása