2011.08.17. 09:44 – [MTI]

Kanye West és Jay-Z az iTunes rekorderei Amerikában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Rekordot döntött az iTunes internetes zeneáruházban Kanye West és Jay-Z közös albuma, a Watch The Throne, amelyet a megjelenés utáni első héten 290 ezerszer töltöttek le. A két amerikai rapper a Coldplay csúcsát adta át a múltnak, a brit együttes 2008-as Viva La Vida Or Death and All His Friends című lemeze 282 ezer letöltéssel tartotta a rekordot eddig - jelentette a Billboard zenei magazin.

A Watch The Throne augusztus 8. és 11. között kizárólag az Apple érdekeltségébe tartozó áruházban volt megvásárolható, és csak múlt pénteken került boltokba. A lemezbemutatót ünneplő miami partin patakokban folyt a pezsgő - értesült a People társasági magazin, amely szerint Jay-Z csak pezsgőre 250 ezer dollárt (46,8 millió forintnak megfelelő összeget) költött, borravalóra 50 ezret szórt el. A zenész mindenesetre megengedheti magának a költekezést, a Forbes pénzügyi magazin szerint tavaly 37 millió dollárt (6,9 milliárd forintot) keresett, ezzel ő a legjobban kereső hip-hop előadó.


itunes letöltés hír rekord



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása