2011.09.09. 11:22 – lánggitár

Lou Reed pofán verte David Bowie-t

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A mostanában a Metallicával haknizó Lou Reedről tegnap derült ki, hogy kemény legény, ha én Lars Ulrich helyében lennék, nagyon összekapnám magam a próbákon, mert még a végén seggbe rúgják az állandó pontatlanságért. A történet nem mai, egészen pontosan 1979-es, viszont csak most derültek ki a részletek az Uncut Bowie: The Ultimate Music Guide magazinnak köszönhetően.

A balhéra Reed egyik londoni koncertje után került sor a Chelsea Rendezvous nevű étteremben, ahol a zenészek és sleppjük éppen vacsoráztak. Reed egyszer csak felpattant és elkezdte ütni Bowie-t, és annyira belejött a dologba, hogy kilenc ember kellett ahhoz, hogy megfékezzék (akkoriban nem volt divat kétajtós szekrényeket alkalmazni biztonsági emberként). A két zenész látszólag kibékült, de amikor mindenki visszaült a helyére, Reed ismét lepleknizte Bowie-t, ki is vezették az étteremből.


veterán balhé rocker



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása