2011.10.10. 10:00 – Lángoló Gitárok

MTV EMA: Legjobb Magyar Előadó - Bemutatkozik a Fish!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Már javában tart a szavazás az MTV EMA idei jelöltjeire ezen az oldalon, így a Legjobb Magyar Előadónak járó díjára pályázó öt magyar zenekarra is. Idén a Bin-Jip, a Carbonfools, a Compact Disco, a Fish! vagy a Punnany Massif lehet Magyarország legjobbja. A közülük kikerülő győztes esélyt kap arra, hogy a hazai elismerés mellett induljon a World Wide Act címért a belfasti MTV EMA-n, ahonnan a Lángoló Gitárok helyszíni beszámolót szállít majd az olvasóinak, plusz lesz egy magyar buli is október 17-én a Corvintetőn, ahol fellép a Compact Disco, a Fish! és a Punnany Massif is, a magyar nyertes éjféli bejelentése után pedig Lavalava és Kollektíva dj-k szórakoztatják majd az egybegyűlteket. A héten mind az öt zenekart bemutatjuk egy mikrointerjú és egy mixtape keretében. Az első a Fish!.

Milyen emlékek fűznek titeket az MTV-hez?
Az egész tinédzserkorunk meghatározója, zenei útmutató, ízlésformáló, képes Biblia.

Mi volt az első gondolatotok, amikor kiderült, hogy jelöltek lettetek?
Végre valakik, akik arra használják a gitárt, amire kell. Meglepő is volt, hiszen nem vagyunk trendi electro/indie/alibi popperek.

Miért fontos szerintetek díjakkal jutalmazni az előadókat?
Hogy azt higgyék, hogy valakik és nagyobb arcuk lehessen a kollégák előtt.

Van olyan kategória, amit még felvennétek a MTV EMA listájára?
Nincs, így sem tudtuk végigolvasni.

Ti kinek adnátok idén díjat és miért?
Az összes többi magyar jelöltnek az idei dalaikért és akkor a legjobb előadó kategóriában egyedül maradnánk. Ez nem csalás.

Mi lesz az első dolog, amit azután tesztek, hogy megnyertétek a díjat?
Köszönetet mondunk a mellettünk álló, segítő embereknek. Rövid lesz, nyugi.

Mit csinál most a zenekar, mit terveztek még erre az évre?
Elkészítettük a legszebb videónkat a Sav című lemez címadójához, ezt és magát az albumot népszerűsítjük mindenhol, leginkább az országos klubturnénkon.


interjú rock fish mtv ema



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása