2011.11.08. 14:06 – _fá_

Töretlenül halad előre Janicsák Veca, a veszteséges koncert csak emeli művészi értékét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Janicsák Veca Papp László Sportarénában tartott fellépése hírére többen is felkapták a fejüket. Na nem azért, mert akkora tábora lenne a tavalyi X-Faktorban feltűnt énekesnőnek, épp ellenkezőleg: teljesen elképzelhetetlennek tűnt, hogy az egyetlen lemezzel rendelkező felfedezettnek nem lesz túl nagy az a hely, ahol egyébként az AC/DC és Lady Gaga tölt meg, a Slayer például már nem. A Bors értesülései szerint a még a felére csökkentett nézőtéren is nagyjából 4000 ember lézengett, akiknek a túlnyomó többsége vendég volt, innen nem nehéz kiszámolni, hogy ráfizetés történt, mivel akkor is ki kell fizetni az aréna teljes bérleti díjat és a promóciót, ha csak a felét használják ki.

Az ember azt hinné, hogy az egyértelmű bukást nem lehet jól eladni, de szerencsére a kommunikációs szakemberek országa vagyunk: "Példaértékű, hogy egy egyéves múlttal rendelkező énekesnő ilyen töretlenül halad előre. Vasárnap megmutattuk: egy tehetségkutatóból érkező ember is lehet sztár. A jövőre nézve ez a koncert emeli Veca művészeti értékét, így befektetésnek is tökéletes. Nem titok, nagyon komoly, külföldre mutató terveink vannak, most is voltak producerek Angliából, Németországból és Franciaországból is. Ráadásul számszerű eredményt egy nappal a koncert után még nem lehet megmondani." - mondta Guba Gábor, a Danubius Music ügyvezető igazgatója a Borsnak, akinek ha hihetünk, akkor Király Linda és Hujber Feri után újabb magyar igázhatja le a nyugati kultúrát úgy, ahogy tényleg csak mi tudjuk.


pop hír x faktor janicsák veca



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása