2011.12.14. 14:00 – Lángoló Gitárok

Ismert zenészek David Bowie-t játszanak a Gödörben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Néhány ismert zenész még 2007-ben úgy gondolta, jó ötlet lenne The Starmans néven egy kifejezetten David Bowie és munkássága előtt tisztelgő alkalmi zenei formációt létrehozni, az akkor éppen hatvan éves legenda születésnapja alkalmából. Az egyszeri alkalomnak induló kezdeményezés sikeresnek bizonyult, így az idei évre újabb koncerteket eredményezett. A formáció koncepciója szerint a fellépéseken az egyes Bowie-dalokat mindig más-más énekes adja elő, a fellépő énekesek és zenészek a budapesti klubélet ismert alakjai közül kerülnek ki. Így lesz ez december 17-én is, ekkor tartja ugyanis az együttes következő estjét, ahol a Bowie-t ezúttal Bérczesi Róbert (Hiperkarma), Frenk, Poniklo Imre (Amber Smith), Minda Endre (Hangmás) és Bakó Balázs (Supersonic) idézik meg. A koncert a Gödörben lesz, a Starmans David Bowie több korszakából válogatva fog játszani dalokat, a formáció pontos felállása ezen az estén a lapozás után olvasható.

A The Starmans zenészei ezen az estén:

Bérczesi Róbert (Hiperkarma) - ének, gitár
Frenk - ének
Poniklo Imre (Amber Smith) - ének, gitár
Minda Endre (Hangmás) - ének
Bakó Balázs (Supersonic) - éne
Ács Oszkár (Amber Smith) - basszus
Bátor Bence (Amber Smith) - dob
Iliás Ádám (Supersonic) - basszus
Kőváry Zoltán (The Trousers) - gitár, vokál
Neményi Csaba (Supersonic) - gitár
Derecskei Zsolt (Blackbirds) - billentyű


ajánló hír hiperkarma tribute amber smith hangmás frenk bérczesi róbert the trousers supersonic poniklo imre kőváry zoltán the starmans minda endre bakó balázs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása