2011.12.15. 17:00 – Hirdetés

Kiosztották az idei 40 Principales Music Awards díjait

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hatodik alkalommal került megrendezésre múlt pénteken Madridban a 40 Principales Music Awards, amin elsősorban spanyol, és a spanyol nyelvterületekhez kötődő élőadókat díjaznak. A nagyszabású gálán fellépett Shakira és Enrique Iglesias is, mindketten díjakat is kaptak. Az énekesnő a legnagyobb hatású latin előadó és a legjobb nemzetközi spanyol nyelvű előadó lett, míg az énekes a legjobb videónak járó díjat vehette át Tonight (I’m Loving You) című számának klipjéért és megkapta a legnagyobb hatású spanyol előadónak járó elismerést is. A spanyolok kategóriáiban díjazták a La Oreja de Van Gogh nevű együttest, a népszerű énekesnő, Malú Blanco y Negro című számát, legjobb új előadóként Pablo Alboránt, az idén létrehozott, legjobb pop-dance produkciónak járó díjat pedig a népszerű spanyol DJ és producer, Carlos Jean kapta.

Carlos Jean egyébként a hazánkban jelenleg is futó Ballistar zenei tehetségkutató verseny egyik főszereplője, aminek kapcsán pályázat útján lehet közös számot készíteni a lemezlovas-producerrel, erről bővebben itt írt a Lángoló Gitárok.

A Ballantines által támogatott 40 Principales Music Awards-on egyébként díjaztak többek között mexikói, argentin, ecuadori zenészeket és egyéb spanyol nyelvű országok előadóit. Kiosztották a legjobb nemzetközi, idegen nyelvű előadónak és dalnak járó díjakat is, előbbit a diszkóslágerekből manapság kihagyhatatlannak tűnő Pitbull kapta, utóbbit pedig az LMFAO Party Rock Anthem című száma, ami minden bizonnyal az idei évben az egyik legtöbbet játszott dance szám volt az egész világon.


hír díj shakira enrique iglesias lmfao carlos jean 40 principales music awards



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása