2011.12.30. 09:00 – Hirdetés

Deadcode & Friends New Years Eve – Techno-házibuli a Hungexpón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az óesztendő utolsó napján, december 31-én a Hungexpo K-IV pavilonjában a Deadcode Production a Burn támogatásával ismét megrendezi hagyományos szilveszteri partiját. A tavaly nagy sikerrel bemutatkozó Deadcode & Friends New Years Eve koncepcióját folytatva idén is egész éjszaka – ezúttal már két színpadon – számos népszerű hazai lemezlovasai fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. A Deadcode Production színpadán a Deadcode alapcsapatát alkotó Hot X, Coyote, és Igor Do'urden mellett Nora Naugthy és Collins aka Snilloc forrósítja majd a szilveszteri hangulatot, míg a Hairy és a Made Inn közös színpadán Naga & Beta, Pöli, Junkie & Hawky, Rocha, Polarize, és Blatti jóvoltából fognak felcsendülni húzós techno- és tech-house-számok. Az élvonalbeli fellépőgárda mellett a csúcskategóriás Martin Audio W8L hangrendszer, valamint az eredetileg konferenciateremként funkcionáló K-IV pavilon szőnyegborítású tánctere és komfortos kanapéi is garantálják, hogy a jelenlévők egy hamisítatlan techno-házibuliban érezhessék magukat az év utolsó estéjén és az újév hajnalán. A lapozás után további információk a buliról.

A Deadcode & Friends New Years Eve este 9-kor kezdődik és másnap reggel 8-ig tart a Hungexpo K-IV csarnokában, bejárat az 1-es kapun. Jegyek elővételben 3000 forintért, a helyszínen 3500-ért válthatók.

A rendezvény helyszínén kialakított taxiállomáson folyamatosan rendelkezésre fognak állni autók a hazautazáshoz, de a rendezvény napján este 9-től másnap reggel 9-ig a 100-as busz vonalán különjárat is közlekedik az Őrs vezér tér és Hungexpo 1-es kapu között.

Bővebb információkért a deadcode.hu oldalt érdemes felkeresni.


ajánló hír program house elektronikus techno burn deadcode



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása