2011.12.04. 10:00 – Kovács M. Norbert

Beyoncé privát tánca - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az őrülten szexi Beyoncé egy detektívnek táncol valamikor a negyvenes években, a Rapture énekese egy zacskón repked New Yorkban, Lou Reed és a Metallica próbájából sötét, elmosódott, nyomasztó klipet faragott a híres filmeket rendező Darren Aronofsky. A SzóSzólók klipjében szimpatikus fiatalok irkálnak mindenfélét egy átlátszó falra, a pécsi Halott Pénz pedig egy szemrevaló, vagány csajjal bulizik, de az is lehet, hogy nem.


the rapture klip metallica beyoncé lou reed klipmegosztás szószólók halott pénz



2011.12.03. 13:40 – edicsek

A lábunk előtt heverő Metallica - Furamörcs #3

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

metallica_dmfloor.jpgMindenki arról beszél manapság, hogy mennyire haldoklik a zeneipar, és a zenekaroknak csak a koncertezés és a merch (póló, sapka, kulcstartó stb.) árusítás marad az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ennek ellenére a legtöbbjük leragad a roppant fantáziátlan póló és pulóver vonalon, néhol feltűnik egy hippis textilszatyor vagy néhány kitűző. Mi viszont az ötletes cuccokat gyűjtjük egybe. Mindegy, hogy rusnya, vicces, hordható vagy hordhatatlan, legyen egyedi. Lehet kommentelni, ajánlani is!

Metallica - autószőnyeg

A nagy zenekarok közül a Metallica kezdett el elsőnként sírni, hogy a letöltések miatt mekkora veszteség éri őket, éppen ezért valahol elvárható volt, hogy legyenek nagyon menő merch cuccaik. Az egyik ilyen az autószőnyeg, ami a jól bevált könnyen tisztítható gumi fajta. A kis logók vagy az oldalt elhelyezkedő koporsó kiválóan lehetővé teszik, hogy a sarat vagy a kutyaszart tökéletes módon aplikáljuk bele a cipőtalpunkról. A csomag két darabot tartalmaz, így az anyósülés alá is jut egy. Első randik utáni utáni kínos csendek kiküszöbölésére kiváló eszköz, ha elvagánykodunk min is tartja az éppen hazaszállított új kiszemeltünk a lábát. Bár nem vagyok tisztában az autószőnyeg árfolyamokkal, ez postaköltség nélkül 50 dollárba, azaz jeleneg több mint 11 ezer forintba kerül (és még így is akciós!), ami attól függően éri meg, hogy ki mennyire híve a kemény optikai tuningnak.


metál metallica thrash furamörcs



2011.12.03. 12:10 – gihi

A zene őszinte és törékeny – Anormal Sessions-interjú Vandad Kashefival

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Vandy.jpg
Vandad Kashefi nem átlagos filmrendező, az ő klipjei élőben születnek, élőben szól a zene és az élmény is olyan, mintha ott állnánk a zenekar mellett. Készített már videót Palya Beának, a Singas Projectnek és Alba Hyseninek is, és hamarosan együtt fog dolgozni többek között a Quimbyvel és Harcsa Veronikával. Vele beszélgettünk a terveiről és az Anormal Sessionsről.


interjú videó anormal sessions



2011.12.02. 17:30 – Lángoló Gitárok

Eddig kiadatlan számait adja közre a Glitch Mob - itt az első

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Többször is foglalkoztunk mostanában a hiphop és a markáns elektronika keverékéből létrejövő glitch-hop talán legrespektáltabb formációjával, a Los Angeles-i Glitch Mobbal, legutóbb például interjút adtak nekünk októberben tartott Merlinbeli fellépésük előtt, amikor is a We Can Stop The World című EP-jüket és a közelgő nagylemezüket népszerűsítő európai turné keretén belül érkeztek hozzánk. Az új album még várat magára, viszont a trió addig is előkotorta egy csomó eddig sehol meg nem jelent zenéjét, amik közül az elsőt már meg is osztották a világgal. A Black Aura című számot Theophilus London közreműködésével rögzítették még 2009-ben, és itt máris meghallgatható.


hírek hiphop elektronikus glitch the glitch mob glitch hop theophilus london



2011.12.02. 16:00 – Lángoló Gitárok

Immigrant Song - Trent Reznor, Atticus Ross és Karen O Led Zeppelin-feldolgozása

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A tavaly a Social Network című Facebook-film zenéjéért Oscar-díjat nyerő producerpáros, Trent Reznor és Atticus Ross idén a következő David Fincher-mozi, a svéd A Tetovált lány című film amerikai változatának zenéjén dolgozott, aminek keretében többek között elkészítették a Led Zeppelin híres, Immigrant Song című dalának feldolgozását, mégpedig Karen O, a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének közreműködésével. A számból már korábban hallható volt egy másfél perces részlet a film előzetesének formájában, ma viszont a dal végre teljes egészében megjelent az interneten, úgyhogy itt most rögtön meg is lehet hallgatni.


hír karen o led zeppelin david fincher atticus ross trent reznor



2011.12.02. 15:15 – mista

Skrillex februárban hivatalosan is leigázhatja a világot

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Összesen öt kategóriában esélyes a következő Grammy-díjra Sonny Moore, ismertebb nevén Skrillex. A jelenleg legfelkapottabb elektronikus tánczenei stílus, a dubstep elsőszámú sztárja abszolút újoncnak számít a napokban nyilvánosságra hozott jelöltek között, így egészen figyelemreméltó, hogy egyedül annyi jelölést kapott, mint Lady Gaga és Katy Perry együttvéve. Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy az öt kategória közül az egyik a Best New Artist, amire korábban DJ/producert még soha nem jelöltek. "Épp a turnébuszon aludtam, előző éjszaka Nottinghamben voltunk, amikor egyszer csak a turnémenedzser megjelent az ágyam felett és csak kiabált, valami olyasmit, hogy 'Yeaaah'. Ittunk néhány italt, jól éreztük magunkat, de igazság szerint nekem fogalmam sem volt, hogy mi történik, aztán monda, hogy jelöltek a Grammyre. Azt csak később tudtam meg, hogy több jelölést is kaptam."  – nyilatkozta a fiatal producer és DJ.


hír grammy elektronikus dubstep skrillex



2011.12.02. 13:25 – Lángoló Gitárok

Born to Die - Új Lana Del Rey-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


A 2011-es zenei év legnagyobb felfedezettje egyértelműen Lana Del Rey lesz, aki két dalával olyan gyorsan robbant be a köztudatba, hogy még a valódiságát is megkérdőjelezik sokan. A két valóban zseniális szerzemény, és a hozzájuk kapcsolódó retró hangulatú videók után a vastagszájú titokzatos énekesnő bejelentette, hogy január 30-án megjelenik első nagylemeze, a Born 2 Die, amiről most a címadót be is mutatta hivatalosan a honlapján. A számot audióként tette fel a Youtube-ra, viszont akár egy ultra minimál klipnek is felfoghatjuk, ugyanis a képen a meztelen (felsőtestű) Lana Del Rey ölelkezik egy szintén alulöltözött férfival az amerikai zászló előtt. Hajtás után nézhető/hallgatható a dal, illetve azok kedvéért, akik lemaradtak volna az énekesnő korábbi munkáiról, beraktuk a nagy vihart kavaró slágereit is.


pop hír lana del rey



2011.12.02. 12:45 – Lángoló Gitárok

Marry The Night - Itt van Lady Gaga negyedórás videoklipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

November közepén már mutattunk egy rövid kis ízelítőt Lady Gaga legújabb videoklipjéből, amit az énekesnő legutóbbi albuma Marry The Night című számára készített, most pedig megjelent a teljes videoklip. Az köztudott, hogy az énekesnő vonzódik a hosszú klipekhez, most azonban minden korábbi húzásán túltett, hiszen új videója majdnem negyed óra, ráadásul maga a dal csak valahol nyolc perc után kezdődik. Gaga többször beszélt már arról, hogy a Born This Way című második lemezéről ez a dal a kedvence, úgyhogy nem meglepő, hogy különösen nagy hangsúlyt fektetett a hozzá készült videoklipre. A videóhoz az énekesnő a világhírű Darius Khondji operatőrt kérte fel, a rendezői munkát pedig klipjei során először ezúttal teljes egészében ő vállalta magára. A végeredmény egy jellemzően gagás, provokatív, furcsa és bizarr jeleneteket is felvonultató, de azért a szokványosabb tánckoreográfiát sem mellőző, nagyszabású videoklip lett, ami a lapozás után máris megnézhető, mindössze 13 perc 48 másodpercet kell rá szánnunk az életünkből.


pop hír klip lady gaga darius khondji



2011.12.02. 11:20 – Lángoló Gitárok

The Path Of Totality - A teljes új Korn-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Már biztos minden Lángoló Gitárok-olvasó kívülről fújja, hogy a Korn, bár tagadja a puszta trendkövetést, de csatlakozva a jelenleg futó divathullámhoz, dubstep-lemezt ad ki december 2-án (tehát ma) The Path Of Totality címmel, így nem is fecséreljük a szót, egyszerűen bemutatjuk az egész albumot az elejétől a végéig. A lapozás után meghallgatható, de egy idő után majd biztos leveszik.


rock metál hír elektronikus dubstep korn



süti beállítások módosítása