2012.01.13. 08:00 – Lángoló Gitárok

Megpróbált öngyilkos lenni Sinéad O'Connor

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nos, nem egészen tudtuk mire is vállalkozunk, amikor nemrég elkezdtünk Sinéad O'Connor lelki problémáiról híreket adni, egyelőre követjük, amíg lehet, aztán ha már képtelenség lesz, leállunk. A mostanában borzasztó labilis énekesnőről az elmúlt másfél hétben kétszer is írtunk, először gyors házassága és válása kapcsán, aztán mert dugott egy jót az egyik éjjel, amit persze meg is osztott a nagyvilággal, most viszont megint aggasztó irányt vettek a dolgai, kiderült például, hogy január ötödikén megpróbált véget vetni az életének Los Angelesben. A sikertelen kísérlet után a minap pedig gyakorlatilag orvosi segítségért könyörgött a Twitteren egy róla és férjéről szóló újságcikk miatt. Sinéad O'Connor egyébként most februárban adja ki következő nagylemezét, úgyhogy egyre többekben merül fel a gyanú, hogy mindez a dráma voltaképpen csak egy szándékos felhajtás része.

Sinéad O'Connor látványos összeomlása akkora tehető, mikor tavaly elvált előző férjétől, majd nyáron arról értekezett az interneten, hogy rémesen kilátástalannak látja az életét és már az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatja. Mindezek után nyílt partnerkeresésbe fogott, aminek az eredményeként decemberben, 45. születésnapján összeházasodott egy férfival, akivel aztán alig három hét után már a váláson gondolkozott, a múlt héten viszont mégis inkább arról írt a Twitteren, hogy dugtak egy nagyot és hogy neki milyen jó.

Mindezek után a napokban az énekesnő újabb hisztérikus, kétségbeesett üzeneteket posztolt a Twitteren, voltaképpen pszichiáterért könyörgött, mivel állítólag rémesen kibukott egy róla és férjéről szóló újságcikken. Az üzenetekből az is kiderült, hogy az elmúlt pár napban valahogyan eltört a bokája.

Később, alig egy napon belül már ismét az öröméről és megnyugvásáról írt ugyanott, valamint megköszönte a neki nyújtott rengeteg segítséget (olvasóitól orvosok címét és telefonszámát kérte), majd még Istennek is hálát mondott a Twitterért, és mindenkit arra biztatott, hogy ne féljenek segítséget kérni, ha bajban vannak, hiszen lám, ő is milyen jól járt.

Eközben a The Sun című brit bulvárlap arról ír, hogy az énekesnő utólag elárulta nekik, hogy a múlt héten, egész pontosan január ötödikén Los Angelesben egy kifejezetten gyenge pillanatában nagyobb mennyiségű altatóval megpróbált véget vetni az életének. Ez ugyan nem sikerült, ám elnézve napi attrakcióit, kiszámíthatatlan, mikor jöhet egy következő kísérlet.

Sinéad O'Connor egyébként How About I Be Me (And You Be You)? címmel február 20-án adja ki következő, visszatérőnek beharangozott nagylemezét, így az mostanában egyre fokozódó online cirkusz kapcsán elkezdtek olyan vélemények is megjelenni, miszerint az énekesnő mindezt pusztán a minél nagyobb hírverés érdekében műveli.

Talán egyébként még ez utóbbi lenne a legmegnyugtatóbb, hiszen látva a művésznő Twitter-oldalát, a helyzete több mint kétségbeejtő.


pop rock bulvár hír sinéad oconnor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása