2012.01.17. 13:45 – Lángoló Gitárok

Elton John csalódott pasija a neten fikázza Madonnát

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Történt a minap, hogy Madonna nyerte a legjobb dalnak járó Golden Globe-ot a W.E. című filmjében hallható Masterpiece című számával, amin az énekesnő meglepődött, az Elton John- David Furnish házaspár pedig jól kiakadt. A díjra többek között egy animációs filmhez készített dalával Elton John is esélyes volt, aki maga még a ceremónia előtt úgy vélekedett, talán a szintén jelölt Mary J Blige fog nyerni, "Madonnának viszont kurvára semmi esélye". Aztán az énekesnő mégiscsak megkapta a szobrot, mindezt Elton John már nem kommentálta, helyette a díjátadó után házastársa, David Furnish kezdte az énekesnőt szidni a Facebookon.

"Madonna. A legjobb dal???? Basszák meg!!!" – háborgott a közösségi oldalon az egyébként a filmiparban dolgozó Furnish, majd hozzátette, az, hogy az énekesnő nyerte a legjobb dalnak járó Golden Globe-szobrot, azt mutatja, hogy ezeket a díjakat tényleg nem azok nyerik, akik valójában megérdemelnék.

Elton John hitvese nem hagyta szó nélkül Madonna köszönőbeszédét sem, ami szerinte kínosan náricisztikusra sikerült, az pedig, ahogyan az énekesnő Lady Gaga fellépéseit kritizálja, jól mutatja, mennyire elkeseredett valójában.

A 2012-re meglehetősen masszív évet (Super Bowl-fellépés, új album és turné stb.) tervező Madonna egyébként tizennégy év után először szerepelt idén ismét a Golden Globe-gálán, és ez volt a második alkalom, hogy elnyerte a díjat. Az alábbi pár perces videón megnézhetők a kategóriája jelöltjei, a díjátadás és az említett köszönőbeszéde.


pop bulvár hír madonna elton john golden globe david furnish



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása