2012.01.25. 09:00 – Lángoló Gitárok

Luxushotelt nyit kertjében a Judas Priest egykori gitárosa

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Megtalálta a tökéletes elfoglaltságot KK Downing a Judas Priest visszavonult gitárosa. A zenekar egyik alapítója, aki 1969 óta zenélt a csapatban, tavaly tavasszal nyugdíjazta magát és már az együttes legutóbbi  turnéján sem vett részt. Viszont tétlenül sem akar ücsörögni, ám ahelyett hogy mondjuk életrajzi könyvet írna, vagy ilyesmi, gondolt egyet és kitalálta, hogy épít egy luxushotelt a háza kertjében, hatvanhárom szobával, fedett medencékkel, egy első osztályú étteremmel, meg mindennel, ami csak kellhet. Nem vicc, tényleg.

Persze mindehhez érdemes tudni, hogy KK Downingnak van hová építkeznie, hiszen egy 320 hektáros nemesi birtokon tengeti az életét a szegény ember. A szállodaépítés egyébként nem az első hasonló ötlete, sőt, voltaképpen fejlesztésnek tudható be, hiszen egy professzionális golfpályát már korábban megépítettek a birtokra, ami azóta is remekül működik. Mellé épül most a luxushotel.

Downing terveiről szólva elmondta, nagyon bízik benne, hogy a szálloda a világ minden tájáról vonzza majd a vendégeket, különös tekintettel a golfozókra. Beszélt már egy csomó szóba jöhető befektetővel, és a végső terv az, hogy hamarosan a birtokon egy minden igényt kielégítő komplexum létesüljön, ami magában foglalja a profi golfpályát, a gyakorló helyeket, a hozzájuk épített klubházat, és természetesen a szabadidőközponttal és fürdővel ellátott hotelt.

"Hatvan éves vagyok, úgyhogy nagyon szeretném, ha még be tudnám fejezni ezeket a dolgokat, hiszen mindig is ezt terveztem életem végére." – tette hozzá mindehhez a Judas Priest egykori gitárosa.

Mint ismert, a zenekar korábban bejelentette feloszlását, majd mégis visszakoztak és arról beszéltek, hogy csak a nagy turnékkal állnak le. Ehhez képest jelenleg is jó pár koncertdátum van a naptárukban, fellépnek Ázsiában és az európai kontinens számos országában is, az angol rajongóknak pedig az idei évre egy megismételhetetlen koncertet ígérnek, a londoni HMV Hammersmith Apollóban május 26-án.


rock bulvár hír metal judas priest kk downing



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása